Forgot your your password?
  • single location image

Trævarefabrikernes Udsalg

(0.0)

Jernbanepladsen 51-53, 2800 Kgs. Lyngby

Trævarer gennem generationer
Trævarefabrikernes Udsalg blev grundlagt i 1933 af Gustav Lange. Hans søn, Harald Lange, overtog roret i 1964 og sidenhen i 1997 tog tredje generation af familien over i virksomheden, som i dag består af 9 franchiseejede butikker med tilhørende webshop.

Samme koncept som i 1933
Grundessensen af både koncept og produktsortiment er det samme nu som dengang i 1933. Blot er begge dele moderniseret løbende for at følge med tiden. Fokus er godt håndværk, langtidsholdbare og tidssvarende træprodukter til fornuftige priser til forbrugerne.

Opbevaring, opbevaring, opbevaring
Spidskompetencen er opbevaringsmøbler. KUBIK reolen har været i sortimentet siden 1974. I dag findes den i 11 standardfarver, 3 træsorter og et væld af varianter – og selvfølgelig i DIY-udgaven (MDF), hvor kunderne selv maler deres reol i præcis den farve, de ønsker. Udover de klassiske trævarer, som ABC-reoler, KUBIK reoler, BRICK BOX moduler, bogkasser og taburetter findes også børnemøbler, køkkenartikler, opbevaringsbokse og meget mere.

 

Dansk design og dansk produktion
Gennem generationer har produktionen af over 70% af produkterne foregået i Danmark. Det er en kæmpe stolthed og bestemt ikke en selvfølge i nutidens erhverv. Det betyder helt lavpraktisk, at leveringstiderne er lave, da der nærmest ikke er transporttid fra produktion til lager. Det er godt for både miljøet og forbrugerne.

Velkommen hos Trævarefabrikernes Udsalg i Lyngby.

https://www.traevarer.dk/