Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Texpert – v/Sober Rens ApS

(0.0)

Ulrikkenborg Pl. 1, 2800 Kongens Lyngby

Professionel rens siden 1934

Texpert i Kongens Lyngby har en lang historie, der går helt tilbage til 1934. Renseriet ligger på Ulrikkenborg Plads ved Lyngby Station og har været en del af butikstorvet siden det blev bygget. I dag er Texpert en del af Sober Rens Aps og servicerer en lang række forskellige kunder. Vi hjælper skræddere, forretninger, hoteller, industrivirksomheder og privatkunder. Vores lange historie betyder, at vi har meget erfaring og har opbygget en stor viden omkring vask og rens af forskellige typer tekstiler. Vi tilbyder således rens af alle slags beklædningstekstiler, skind, pelse, markiser, måtter, telte, boligtekstiler og meget mere.

Skånsomt for både tekstiler og miljøet

Hos Texpert i Kongens Lyngby sætter vi en ære i at levere vask og rens af højeste kvalitet hver gang, og vi ønsker at gøre det så skånsomt som muligt for både tekstilet og miljøet. Derfor har vi siden 2001 arbejdet på at forbedre vores metoder, så dine tekstiler kan holde så længe som muligt og miljøet taget så lidt skade som muligt.

Kom ned til vores butik på Ulrikkenborg Plads, og vi hjælper dig med at få vasket eller renset dine tekstiler effektivt og skånsomt for både dig og naturen.

Du kan også besøge vores webshop, hvor du har mulighed for at købe forskellige produkter til vask og rens i dit eget hjem.

Vi tilbyder også hotel-service og firma-rens. Ring til os eller send os en mail og få et uforpligtende tilbud.

https://texpert.dk/