Forgot your your password?
  • single location image

Synoptik

(0.0)

Lyngby Hovedgade 27 - 29, 2800 Kongens Lyngby

Masser af fordele hos Synoptik

Hos Synoptik får du mange fordele når du køber briller eller kontaktlinser. Som den eneste optikerkæde tilbyder vi synsprøve og et kontaktlinsetjek, der er certificeret af Dansk Standard. Når du køber briller hos os, gør vi vores bedste for at sikre os, at du får de briller og glas, der passer bedst til dig og din livsstil. Vores brille-stylister yder personlig vejledning, så du er sikker på at få briller, der klæder dig fra vores store udvalg af kendte mærker og egne designs. Fortryder du dit valg af stel eller glas kan du inden for 2 måneder bytte til et andet par. Hvis brillerne ikke sidder som de skal, eller der er en skrue løs, så kan du gratis få justeret dine briller når du har købt dem hos Synoptik.

Fleksibelt kontaktlinseabonnement

Bruger du kontaktlinser, så kan du få et kontaktlinseabonnement hos os. Du kan tilpasse dit abonnement fuldstændigt til dine behov. Hvis du f.eks. er begyndt at gå mere med briller end tidligere og derfor ikke har behov for så mange kontaktlinser, så får du bare færre tilsendt. Med et kontaktlinseabonnement løber du aldrig tør for kontaktlinser, de bliver nemlig bragt lige til døren. Med abonnementet får du også adgang til rabatter på briller og solbriller.

Stort udvalg af briller

Hos os finder du et stort udvalg af briller og solbriller samt kontaktlinser. Vi har stel fra bl.a. Ray-Ban, Gucci, Oakly og Björn Borg. Af kontaktlinser tilbyder vi endagslinser, månedslinser og flerstyrkelinser. Alle vores brilleglas, stel og linser er håndplukkede med fokus på høj kvalitet og til priser, der er til at betale. Vores autoriserede optikere er nøje udvalgt for at sikre, at du som kunde altid får de bedste betingelser for et godt syn.
Kig forbi Synoptik Lyngby Hovedgade og prøv solbriller, briller og kontaktlinser eller få et synstjek og et godt råd med på vejen. Vi glæder os til at se dig i butikken.

 

https://www.synoptik.dk/