fbpx
Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Sydbank

(0.0)

Jernbanevej 4, 2800 Kgs. Lyngby

Sydbank er Danmarks tredje største bank

Sydbank opstod tilbage i 1970, da man fusionerede fire sønderjyske banker: Den Nordslesvigske Folkebank, Folkebanken for Als og Sundeved, Graasten Bank og Tønder Landmandsbank. I løbet af årene har Sydbank overtaget og er blevet sammenlagt med flere banker fra hele Danmark, hvilket i dag gør Sydbank til Danmarks tredje største bank med hele 62 afdelinger rundt om i hele Danmark og et par afdelinger Tyskland.

Få hjælp til din privatøkonomi

Sydbank har både privat- og erhvervskunder. Som privatkunde hjælper Sydbank dig med at holde styr på din økonomi – f.eks. igennem en budgetkonto, der hjælper dig til at bevare overblikket i hverdagen. Du har også mulighed for at lave forskellige opsparinger – f.eks. en kortsigtet opsparing til sommerferien eller en langsigtet opsparing til børnenes konfirmationsfester. Vi kan også hjælpe dig med at investere din opsparing, så du kan få et større afkast af dine penge. Herudover hjælper vi dig selvfølgelig også med din pensionsopsparing eller hvis du ønsker at optage et lån til f.eks. bil eller bolig. Book et møde hos os, og vi kigger på mulighederne sammen med dig.

Masser af fordele for unge mellem 18-29 år

Hvis du mellem 18 og 29 år får du en masse fordele hos Sydbank. Vi ved at økonomien kan være stram når man er ung og evt. studerende. Derfor skal du bl.a. ikke betale for at få dit Visa/Dankort og Mastercard Ung Debit kort. Du skal heller ikke betale for valutaveksling eller at hæve penge i automater. Desuden kan du som studerende også få et ISIC-kort, som giver dig adgang til 150.000 studierabatter og fordele. Du kan se alle fordelene på vores hjemmeside.

Vores erhvervskunder er vores partnere

Sydbank er en af Danmarks største erhvervsbanker, og vi vil gøre alt det, vi kan, for at hjælpe vores kunder. Derfor har vi opbygget ekspertise indenfor en lang række områder, f.eks. leasing, cash management, risk management og trade finance, så vi kan rådgive dig på bedst mulig vis.
Sydbank fungerer ikke kun som bank for vores erhvervskunder, men også som en partner. Derfor er det vigtigt for os at assistere vores erhvervskunder bedst muligt og opnå et partnerskab, hvor begge parter er tilfredse.

Kom forbi vores afdeling i Kgs. Lyngby og begynd dit partnerskab med Sydbank allerede i dag.

https://www.sydbank.dk/