fbpx
Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Svane Køkkenet

(0.0)

Jernbanepladsen 1, 2800 Lyngby

Vi laver dit drømmekøkken

Køkkenet har fået mere plads i nutidens boliger og er blevet centrum for socialt samvær i hjemmet. Derfor er det vigtigt, at køkkenet både ser ud og er indrettet til at imødekomme dine og din families behov. Hos Svane Køkkenet står vi parate til at hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger med fokus på både budget og funktion.
Hvis du overvejer at skifte køkken, så kom ind i vores butik, hvor vores indretningskonsulenter står klar til at hjælpe dig. Vi har et væld af forskellige bordplader, greb, opbevaringsløsninger, køkkenskabe og låger, så der med sikkerhed er noget, der vil falde i din smag. Vi har også mulighed for at imødekomme specielle ønsker, som ellers ikke er en del af vores sortiment. Det vigtigste for os er, at du får det køkken, du har drømt om.

Hos os har du mulighed for at mixe og matche mellem vores forskellige køkkenserier og skabe dit helt eget køkken. Vi har det største udvalg af bredde på skuffer og skabe, og vi tilbyder mange forskellige materialer. Når det kommer til bordplader f.eks., har du mange muligheder at vælge i mellem. Du kan vælge massivt træ, træfiner, stål, linoleum, sten, Corian® eller Coretop. Kom ind i butikken og se alle valgmulighederne eller bestil et katalog på vores hjemmeside.

 

Vi laver også dit badeværelse

Hos Svane Køkkenet kan du også designe dit nye badeværelse. Vi hjælper dig selvfølgelig med at få tilpasset badeværelset til dine ønsker og behov. Ligesom med vores køkkener, så har vi flere forskellige designserier at vælge imellem. Kom ned i en af vores butikker, hvor vores indretningskonsulenter står parate til at hjælpe dig med at skabe dit drømmebadeværelse.

 

Produceret i Danmark med respekt for miljøet

Når du køber et køkken fra Svane Køkkenet, så støtter du samtidig danske arbejdspladser. Alle vores køkkener er nemlig produceret i Danmark. Vores køkkenfabrik er dansk og alle materialer er lavet i Danmark. Vi har også nøje udvalgt vores partnere, når det kommer til hårde hvidevare, hvilket betyder, at du trygt kan vælge Svane Køkkenet som leverandør af dit nye køkken.
Hos Svane Køkkenet respekterer vi miljøet. Vores fabrik bliver således opvarmet af naturgas som mindsker vores CO2 udledning. Vores massive træbordplader er lavet af FSC®-certificeret træ, hvilket betyder at træet er produceret på bæredygtig vis.

Kom ned og besøg os hos, og lad os hjælpe dig med at finde dit drømmekøkken eller -badeværelse.

https://www.svane.com/