Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image

Svane Køkkenet

(0.0)

Jernbanepladsen 1, 2800 Lyngby

VI DESIGNER LØSNINGER TIL DEM, DER FORVENTER LIDT MERE.

Som et af de vigtigste rum i dit hjem er det af stor betydning, at køkkenet imødekommer dine og din families behov.

Hos Svane Køkkenet hjælper vi dig med at finde de rigtige løsninger med fokus på æstetik, funktion og budget. Når du overvejer at skifte køkken, så besøg os i vores butik eller bestil et uforpligtende Designbesøg hjemme ved dig.

Dit hjem gemmer på helt unikke muligheder, som først viser sig, når man er der. Muligheder, der sætter rammerne for vores dygtige indretningskonsulenters arbejde. Det giver os det bedste udgangspunkt for at skabe et leverum, der overgår alle dine forventninger.

I vores butik kan du opleve det store udvalg af lågeserier, bordplader og greb, som du kan mixe og matche for at skabe dit unikke køkken eller badmøbel. Vi kan også imødekomme specielle ønsker, som du måtte have. Det vigtigste for os er, at du får den løsning, du har drømt om.

PRODUCERET I DANMARK MED RESPEKT FOR MILJØET

Du kan trygt vælge Svane Køkkenet som leverandør af dit nye køkken, bad eller garderobe. Alle vores produkter er danskproducerede af medarbejdere med stor faglig stolthed på vores egen fabrik i Vestjylland og vi har en konsekvent tilgang til kvalitet. Det, vi leverer, er gennemtestet.

Besøg os i butikken og lad os hjælpe dig med at finde din unikke løsning til køkken, bad eller garderobe.

https://www.svane.com/