fbpx
Forgot your your password?
  • single location image

Sticks ‘n’ Sushi

(0.0)

Lyngby Hovedgade 43, 2800 Kongens Lyngby

Sticks ‘n’ Sushi  i Lyngby er en japansk inspireret restaurantkæde, som ligger i stueetagen til Magasin. Sticks ‘n’ Sushi byder på en moderne og stilfuld atmosfære, og deres menukort er fyldt med lækre retter, lige fra frisk fisk og sushi til varme retter, traditionelle japanske retter, desserter og smagfulde drinks og øl.

Sticks ‘n’ Sushi’s menu er oplagt til at dele ved bordet, og består af et udvalg af små og store retter. Du finder et væld af sushi som er frisk og velsmagende, med en række forskellige fyld, der spænder fra traditionel laks og tun til mere eksotiske valgmuligheder som wagyu-kød, caviar og kammuslinger.

Maden hos Sticks ‘n’ Sushi serveres på smukke fade og service der tilføjer en autentisk og hyggelig atmosfære til dit besøg. Der er også en udendørs terrasse, hvor man kan nyde en kop kaffe, middag eller frokost i det gode vejr.

Hos Sticks ‘n’ Sushi bliver du mødt af engageret og imødekommende personale, der til hver en tid står klar til at informere dig om det japanske menukort og give dig en skøn gastronomisk oplevelse.
Når du besøger Sticks ‘n’ Sushi kan du fornemme det autentiske japanske køkken, hvor du også kan skimte kokkene forberede din mad.

Sticks ‘n’ Suhsi tilbyder også takeaway samt børnemenuer.

https://sticksnsushi.com/da/restauranter/koebenhavn/lyngby