Forgot your your password?
  • single location image

Sinatur Hotel Frederiksdal

(0.0)

Frederiksdalsvej 360, 2800 Kongens Lyngby

Tæt på smuk natur

Lige ned til Mølleåen finder du Sinatur Hotel Frederiksdal, der byder på skønne overnatningsmuligheder i dejlige omgivelser. Hotellet ligger placeret mellem de to flotte søer, Furesø og Bagsværdsø, hvor der er rig mulighed for at gå på oplevelse i den grønne natur. Hvis man er mere til shopping ligger Sinatur Hotel Frederiksdal kun få kilometer fra Kgs. Lyngby, hvor man bl.a. kan handle i Lyngby Storcenter, Magasin eller byens mere end 200 specialbutikker. Hvis man køre ca. 30 min. i bil ender man i København hvor der er rig mulighed for spændende oplevelser. Der er også mulighed for at tage offentlig transport til både Kgs. Lyngby og København.

Mad med respekt for naturen

Få stillet sulten og forkæl dine smagsløg i vores restaurant, hvor vi sætter en ære i at servere gastronomiske oplevelser, der stimulerer alle smagssanserne. Vores kokke kreerer menuen og retterne med respekt for årstidens grønsager, og bruger så vidt muligt friske og lokale råvarer. Vi er den eneste hotelkæde, der har det økologiske spisemærke i sølv. Det betyder, at en stor del af vores føde- og drikkevarer er økologiske.
Om sommeren åbner vi op for vores dejlige terrasse, hvor du kan nyde dit måltid med en fantastisk udsigt ned til mølleøen og de smukke grønne omgivelser. Resten af året kan du nyde årstidernes skiften indefra – igennem restaurantens store vinduespartier ud mod den flotte natur.

Konferencer, ferier m.m.

Sinatur Hotel Frederiksdal tilbyder værelser til møder, konferencer, korte ophold og længere ophold. Vores værelser er lyse og møbleret i naturens farver. De fleste af værelserne har udsigt ned til Mølleåen. Sengene er udstyret med luksusdyner og -puder. Alle værelser har eget toilet og bad samt gratis internet, TV, telefon, hårtørrer og adgang til strygefaciliteter. Morgenmad er altid inkluderet når du overnatter på hotellet.
Skal du holde fest, møde eller konference så har Sinatur Hotel Frederiksdal faciliteterne til det. Uanset anledningen har vi rammerne til at skabe en dag efter dit ønske.
Du er altid velkommen til at kigge forbi – du behøver ikke at overnatte her. Vi glæder os til at se dig.

 

Gå til vores profil på LinkedIn >>

https://www.sinatur.dk/frederiksdal/