Forgot your your password?
  • single location image

Profil Optik

(0.0)

Lyngby Hovedgade 33, 2800 Kongens Lyngby

Profil Optik Flagship Store
Med en central placering i Lyngby, sætter Profil Optik fokus på den faglige rådgivning omkring danskernes syn med specialiseret udstyr og et fast samarbejde med øjenlæger. Her kan borgere i og omkring Lyngby opleve et udvidet fokus på øjensundhed og et større udbud af brillestel i alverdens kategorier.

Optikere og øjenlæger sikrer høj faglighed
Butikken har personale, der er uddannet specialister indenfor rådgivning af syn, briller og linser. Derudover har butikken et fast samarbejde med øjenlæger, som vil være med til at vurdere resultatet af øjenanalyserne, hvis der skulle være tegn på øjensygdomme og behov for en henvisning til øjenlæge.

Vindtunnel eller tørre øjne
Som noget nyt, har butikken installeret en vindtunnel, så du kan teste brilletype og pasform, når du er på udkig efter nye sportsbriller til fx ski eller cykling. I vindtunnelen kan du afprøve hvordan brillen føles, når du ”suser afsted” med mange kilometer i timen.

Går du i stedet og døjer med irriterede, sviende eller røde øjne, som løber i vand, så kan det skyldes tilstanden ’tørre øjne’. Her er Profil Optik i Lyngby én af få butikker i Danmark, som har teknologien til at analysere og behandle den type af øjengene. Det er en hurtig og smertefri behandling, hvor øjets kirtler stimuleres med ultrakorte lysimpulser for at genskabe øjets fugtbalance.

Plads til børnefamilier
Den nye flagshipstore er på mere end 400 kvadratmeter, og sammen med butikken i Odense er den en af de største butikker i Profil Optik. De ekstra kvadratmeter gør, at der er særligt plads til børnefamilierne.

Om Profil Optiks flagshipstore:

  • Adresse: Lynby Hovedgade 33, 2800 Kogens Lyngby
  • Butikken ledes af butikschef Annette Gadegaard og har i alt 9 ansatte.
  • Udvalg på mere end 3000 forskellige brillestel, herunder unik flagship-kollektion og kædens bæredygtige kollektioner: Sea2See serien, briller af 100% genanvendt havplast, og Circular serien, briller fremstillet af materialer fra gamle briller.
  • Butikken sælger også eksklusive modebriller fra kendte designermærker som Balenciaga, Bottega Benetta og Moncler. Derudover har de også et stort udvalg fra danske mærker, blandt andet Fleye, Lindberg og Pro Design Denmark.
  • Øjensundhedstest med nyeste teknologi
  • Øjenlægekonsultation direkte i butikken
  • Eksperthjælp inden for speciallinser – også natlinser
  • Specialister i sportsbriller med mulighed for at prøve brillerne i butikkens vindtunnel
  • Hjælp til tørre, irriterede eller røde øjne, blandt andet ved lysstimulering