fbpx
Forgot your your password?
  • single location image

Peter Beier Chokolade

(0.0)

Lyngby Hovedgade 47, 2800 Kongens Lyngby

En familie virksomhed

Peter Beier er en højt anerkendt chocolatier uddannet i Danmark, England, Frankrig, Belgien og Spanien. I 1989, blot 22 år gammel, fik han jobbet som chef for Magasin du Nords chokoladeproduktion. Syv år senere, i 1996, valgte han at starte sit eget firma Peter Beier Chokolade. Firmaet har hele tiden været en familie virksomhed, hvor alle i Beier-familien tager del i arbejdet og udviklingen af Peter Beier Chokolade.

Fra Jord til Bord

Hos Peter Beier Chokolade bruger vi ærlige råvare til produktionen af vores chokolade. Vi går op i, at der er gennemsigtighed i vores produktion, og vi ved hvor råvarerne kommer fra. Vi har vores egen økologiske kakaoplantage i Den Dominikanske Republik, som sikre os råvare af høj kvalitet. Med vores egen plantage kan vi også sikre ordnede arbejdsforhold for arbejderne på plantagen, og at der ikke forekommer børnearbejde. Derudover kan vi også være med til at passe på naturen – vi har nemlig en stor plantediversitet på plantagen. Udover kakaotræer har vi også plantet banan-, papaya- og kokospalmer samt lime-, mango og grapefrugttræer. Vi dyrker dog ikke kun vores råvare i Caribien, vi får også mange frugter, nødder og bær fra Ørsholt Gods i Nordsjælland, hvor selve chokoladeproduktionen også finder sted.

Stort chokoladesortiment

For os er smagsoplevelsen særdeles vigtig og vi kræser for hvert enkelt stykke chokolade. Et stykke Peter Beier Chokolade er et lille stykke perfektion. Vi har et stort udvalg af forskellige typer chokolade, som f.eks. plader af ren chokolade. Vi har plader med de nye chokoladetyper ruby og gold, men vi har også plader med mørk- og mælkechokolade. På hver chokoladeplade kan man se hvor kakaobønnerne til chokoladen kommer fra. Vi laver også mange andre chokoladeprodukter, som f.eks. lækre fyldte chokolader med fyld af bl.a. kaffe, ingefær, lakrids og passiontrøffel. Du kan også købe vores nyfortolkning af den klassiske danske flødebolle, som er udformet som en pyramide og håndlavet helt fra bunden. Derudover laver vi også dragémandler, chokolade spread, julekalendere og hjemmelavet is.

Besøg Peter Beier Chokolade på Lyngby Hovedgade og forkæl dig selv med noget virkelig lækkert kvalitets chokolade.

https://pbchokolade.dk/