Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Meny

(0.0)

Lyngby Hovedgade 80, 2800 Kgs. Lyngby

Madentusiaster

Meny har et af de største udvalg af fødevare i Danmark, og Meny i Lyngby er ingen undtagelse. Her finder du bl.a. lækre slagtervare og frisk fisk, som bliver klargjort af vores dygtige slagtere og fiskehandlere. Hvis du mangler en god vin til dit måltid, så har vi også en stor vinafdeling, hvor du kan få hjælp til at finde den perfekte vin. Alle vores medarbejdere går op i god mad, så vi vil faktisk hellere kalde dem MAD-arbejdere. Vores store sortiment er en blanding af de vare du bruger mest i løbet af ugen, og de varer du kun køber en gang i mellem, når der skal lidt kulør på hverdag og weekend. Når det kommer til basisvarer, er vi med vores Discount Match faktisk ikke dyre end mange andre supermarkeder og discountbutikker. Så når du handler i Meny i Lyngby får du ikke kun basisvarer til en fair pris. Du får også muligheden for at handle specialitetsvarer, som du nok ikke lige finder i discountbutikkerne.

Madunivers

På Menys hjemmeside har du adgang til et helt madunivers. På hjemmesiden finder du bl.a. massevis af gode opskrifter lige til at gå til. Opskrifterne er opdelt efter hvor lang tid du skal bruge på at tilberede måltidet fra under 30 min til 120+ min. Meny udgiver også magasinet Spisetid, som du enten kan læse på vores hjemmeside eller finde i trykt version i Menys butikker. I magasinet får du lækre madtips, opskrifter og artikler om tendenser i madens verden. På hjemmesiden kan du også bestille mad til din næste fest. Om det så er en stor fest du skal holde eller bare en lille sammenkomst, så kan du få lækre menuer hos Meny. Besøg vores hjemmeside og udforsk vores madunivers.

Foruden slagter og fiskehandel så har Meny i Lyngby også en Farumhus bagerafdeling, hvor du kan købe saftigt morgenbrød og lækre fristelser. Desuden har vi også en Postnord afdeling, hvor du kan sende og hente pakker.

Meny er desuden blevet kåret til Danmarks bedste Supermarked af BT’s læsere.

Kom ned i vores butik på Lyngby Hovedgade næste gang du skal handle.

https://meny.dk/