Forgot your your password?
  • single location image

Magasin Lyngby

(0.0)

Lyngby Hovedgade 43, 2800 Kongens Lyngby

Et historisk stormagasin
Gå på opdagelse i det smukke stormagasin, som bugner af trendsættende modebrands for kvinder, mænd og familiens mindste, eksklusive beautyprodukter, alverdens delikatesser samt det nyeste inden for boligindretning.

Det fashionable stormagasins historie går helt tilbage til 1868. I 1960 åbnede Magasin også en filial i Lyngby, hvor du også finder det i dag. Det er stadig den dag i dag en meget populær shoppedestination blandt de lokale og de mange besøgende i byen.

5 etager med shopping
Magasin Lyngby dækker 4 etager ud over kælderen, som blandt andet huser deres eksklusive vinmarked. I stueetagen finder du beauty og accessoires. Første etage er herremode. Anden stage er damemode. Tredje etage er interiør og bøger, og på fjerde etage er der børnetøj og tøj til unge.

På skønhedsetagen kan du blive forkælet med et stort udvalg af luksuriøse brands. Hvad end du sværger til et bestemt mærke eller gerne vil gå på opdagelse i nye, spændende produkter, står de mange dygtige makeup-artister klar til at hjælpe dig.

Ud over mode og beauty kan du også finde masser af spændende ting til boligen i Magasin. Du kan blandt andet gå på opdagelse blandt det bedste inden for danske klassikere såsom Royal Copenhagen, Kähler og Georg Jensen. Magasin huser dog også mange upcoming cool brands.

Hvis du har brug for et hvil, når du besøger stormagasinet, kan du blandt andet sætte dig i Lagkagehuset, hvor der er masser af lækkerier at vælge i mellem. Du kan også nyde et enestående måltid hos Sticks’n’Sushi, eller en let frokost på Joe & The Juice.

 

https://www.magasin.dk/