fbpx
Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Lysmesteren Lyngby

(0.0)

Lyngby Hovedgade 49A, 2800 Kongens Lyngby

Stort sortiment

Hos Lysmesteren i Kongens Lyngby brænder vi for belysning og lamper. Lysmesteren er Danmarks største kæde af lampeforretninger med 29 butikker fordelt i hele Danmark. Hos os finder du et stort udvalg af kvalitetslamper i mange forskellige prisklasser. Vi fører danske design klassikere fra mærker som Le Klint og Louis Poulsen, men vi fører også nyere mærker som Halo Design and Normann Copenhagen. Desuden har vi lamper fra mange af de store danske designere igennem tiden f.eks. Arne Jacobsen, Poul Henningsen og Verner Panton.

God service

Med de mange butikker liggende rundt omkring i Danmark, er der aldrig langt til en butik og til hjælp. Vi står altid klar til at hjælpe og servicere dig, hvis du har spørgsmål eller problemer med et produkt. God service og rådgivning er kernen i vores forretning – vi samler ikke på ordre, men på tilfredse kunder. Når du køber en lampe hos Lysmesteren i Kongens Lyngby tilbyder vi bl.a. at montere lampen for dig. Med en professionel lampemontering er du garanteret, at lampen er monteret sikkert og korrekt. Hvis din gamle lampe er gået i stykker eller hvis du købt en brugt lampe som ikke lige fungere, så kan vi hjælpe dig med at vurdere om det kan betale sig at få lampen repareret. Ofte kan vi også stå for selve reparationen.

(Ovenstående servicer kan være forbundet med et gebyr eller depositum).

Lån til din lampe

Hos Lysmesteren tilbyder vi også finansiering af dit næste lampekøb. Du ansøger om at låne det ønskede beløb på nettet. Efter ansøgningen er indsendt, får du svar inden for 15 minutter om lånet er godkendt. Derefter får du tilsendt en lånekode, som du kan tage med ned i butikken på Lyngby Hovedgade og bruge til betaling af din nye lampe. Du betaler 0% i renter når du låner hos os, det vil sige du afbetaler kun det beløb du har lånt. Nemmere bliver det ikke at få en flot ny lampe.

Kom og besøg vores butik og vi vil hjælpe dig med at finde din nye lampe.

Du kan også besøge vores hjemmeside, hvor du kan finde inspiration og købe produkter fra vores webshop.

https://www.lysmesteren.dk/