Forgot your your password?
  • single location image

Louis Nielsen

(0.0)

Lyngby Hovedgade 54A, 2800 Lyngby

Jette Bergdahl er indehaver af Louis Nielsen i Lyngby. Butikken i Lyngby Hovedgade 54A har oplevet en kraftig vækst på det seneste. Dette skyldes butikkens skærpede fokus på øjensundhed og det store udvalg af briller af høj kvalitet til rimelige priser. Samtidig er kundetilfredsheden blandt de højeste i både Lyngby og Danmark.

Louis Nielsen er Danmarks største optikerkæde, og går forrest, når det handler om øjensundhed. Louis Nielsen har sit eget øjenlægenetværk, som sikrer, at du som patient hos Louis Nielsen i Lyngby er sikret hurtig proces, hvis synstesten skulle vise symptomer, som kræver videre behandling. Det betyder, at du bliver henvist til hospital eller øjenlæge – hurtigt og direkte fra Louis Nielsens eget netværk af 10 specialiserede øjenlæger.

Louis Nielsen er den eneste optiker i Danmark, der har sådan et setup. Samtidig har butikken det nyeste optiske udstyr, i form af fundus-kameraer og synsfeltscreener, som sikrer en grundig undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed.

Louis Nielsen i Lyngby præsenterer løbende nye eksklusive brands, som sikrer, at butikken er godt opdateret på den nyeste mode. Butikken har lanceret eksklusive brillekollektioner med store brands som danske DAY Birger et Mikkelsen, franske Balmain og italienske Love Moschino. Herudover findes briller fra Boss, Tommy Hilfiger og Tiger of Sweden og en bred vifte af briller fra Louis Nielsens egne populære kollektioner. Flere store brands og eksklusive kollektioner bliver løbende præsenteret.

Sidst men ikke mindst kan dit barn, hos Louis Nielsen i Lyngby, få gratis briller til og med prisklasse 395 kr. indtil det er 12 år gammelt.