Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Løberen Lyngby

(0.0)

Lyngby Torv 10, 2800 Kongens Lyngby

De perfekte løbesko

Et par gode løbesko er fundamentet for en succesfuld træning. Derfor bør du tage dig tid til at finde det perfekte par. Hos Løberen Lyngby får du en grundig vejledning af vores yderst kompetente medarbejdere, som alle har personlig erfaring og en passion for at løbe. Vi snakker med dig om hvordan, hvor langt og hvor tit du løber, om dine ambitioner og om evt. skader. Derudover får du også lavet en løbestilstest for at se, hvilken støtte dine fødder har behov for. Løbestilstesten forgår på et løbebånd, hvor vi filmer dig løbe; på den måde kan vi se hvordan forskellige typer sko påvirker dit løb. Vi tager os tid til at finde det helt rigtige par løbesko til dig – om du så skal prøve alle skoene i butikken.

Stort udvalg af løbesko og løbeudstyr

Hos Løberen Lyngby har vi et stort udvalg af forskellige typer løbesko. Vi har bl.a. sko til almindelig løb, lette sko til hurtig træning og sko der egner sig godt til løb i skov. Vi har sko fra forskellige kvalitetsbrands så som Nike, Asics, New Balance, Adidas og mange flere. Hvis du er på udkig efter andet løbeudstyr, så har vi også det. Vi sælger bl.a. træningstøj, trænings ure, rygsække, pandelamper og meget mere. Kom ned i butikken og se vores store udvalg eller besøg vores hjemmeside.

Få mere viden

På vores hjemmeside finder du ikke kun vores store udvalg af løbesko og træningsudstyr, men også guides til bedre løb og træning. Vi guider dig bl.a. til den fornuftige løbepåklædning, hvordan du forbrænder mest når du løber, hvordan du forebygger skade og kommer selvfølgelig også med gode råd til dine løbesko. På hjemmesiden kan du også finde træningsprogrammer for både nybegyndere og øvede løbere. Få bl.a. et træningsprogram, som gør dig klar til et maraton på 20 uger.

Kom ned i vores butik overfor Lyngby Rådhus og vi hjælper dig med at finde de perfekte løbesko og det helt rigtige udstyr.

 

 

https://www.loberen.dk/