Forgot your your password?
  • single location image

India Royale

(0.0)

Lyngby Hovedgade 51, 2800 Kongens Lyngby

Centralt placeret i hjertet af Lyngby finder du den historiske, brostensbelagte Lyngby Hovedgade, der huser vores indiske restaurant i Lyngby, India Royale.

 

Når du træder ind på vores indiske restaurant, vil du straks blive mødt af duften af varme, indiske krydderier, der med garanti vil sende dine smagsløg på en rejse til varmere himmelstrøg. Vores indiske restaurant i Lyngby er indrettet med fokus på at skabe en autentisk stemning og behagelig oplevelse, hvor du for en stund kan drømme dig væk til Indiens gastronomiske køkken.

Vores restaurant er i to plan med en yderst eftertragtet og lækker tagterrasse på første etage. Nyd udsigten over smukke Lyngby, imens vi serverer indiske retter, der er fyldt med smag og friske råvarer, for at skabe den bedste oplevelse for vores gæster.

Blot få hundrede meter fra vores restaurant i Lyngby finder du de store dejlige, grønne områder, som omslutter Lyngby. Her kan du nyde en dag i det grønne med familien.

Mulighederne i Lyngby er mange – og I kan eksempelvis også leje en kano og udforske Lyngby til vands i Mølleåen eller Lyngby Sø. Afslut dagen med et besøg på vores restaurant India Royale og nyd velsmagende mad på vores indiske restaurant, der laver gastronomisk og autentisk mad fra det nordindiske køkken.

https://indiaroyale.dk/