Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Imagine Frisør

(0.0)

Jernbanevej 1B, 2800 Kgs. Lyngby

Hos frisørsalon Imagine i Kgs. Lyngby vil du møde en kompetent og stabil frisør med 23 års erfaring. Jeg har siden 1998 været så heldig at udvikle mine kompetencer som frisør i kyndige hænder, blandt andet hos Gun-Britt, ChaChaCha og Stuhr.

De vigtigste ting for mig som frisør er:

  • Høj faglighed
  • At kunden er i centrum
  • Kvalitetsbevidste produkter

Høj faglighed er vigtig for mig som frisør, og jeg elsker at udvikle mig indenfor mit fag. På den måde kan jeg i langt højere grad sætte dig i centrum og opfylde dine ønsker.

Bruger kun miljøvenlige produkter

Herudover bruger jeg kun produkter fra kvalitetsbevidste producenter. Som frisør lægger jeg stor vægt på, at produktet er det bedste for både dig som kunde og miljøet. Jeg har derfor valgt Kevin Murphy som leverandør til Imagine frisørsalon.

Al emballage herfra er af genbrugsplast og mærket med Cruelty-free-mærket og produkterne er uden parabener og sulfater.

En frisør med masser af kompetencer

Hos Imagine går jeg altid meget op i at lytte til mine kunder og sikre mig, at de føler sig trygge, når de sætter sig i stolen.

Som frisør tilbyder jeg et væld af muligheder til både mænd og kvinder. Det kan være en lækker klipning, farve, reflekser, permanent, hårkur og meget mere. Du kan se alle mine behandlinger og priser www.imaginefrisor.dk

Kontakt mig endelig for yderlig info

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 28 55 00 71, e-mail imaginefrisor@gmail.com, eller kigge ind i min frisørsalon på Jernbanevej 1B. Du kan også nemt booke en tid www.imaginefrisor.dk

https://imaginefrisor.dk/