Forgot your your password?
  • single location image

ILVA

(0.0)

Gammel Lundtoftevej 5, 2800 Kongens Lyngby

Hos ILVA i Lyngby kan man opleve et moderne og indbydende bolighus, hvor man kan få opfyldt enhver boligdrøm. ILVA i Lyngby ligger på Gl. Lundtoftevej 5, hvor der også er en stor parkeringsplads for varehusets kunder.

ILVA har siden 1961 givet deres kunder toneangivende design til overkommelige priser. I Lyngby finder man møbler og boligtilbehør til hele hjemmet. Man kan for eksempel se det store Living area, men alt indenfor sofaer, lænestole, sofaborde osv. til dagligstuen. Eller man kan besøge Dining area, der råder over et stort udvalg af spiseborde og spisebordsstole, samt opbevaringsmøbler til spisestuen.

I ILVA er der noget for enhver smag.

Er drømmen en ny seng og bedre søvn, kan man i sengestudiet få kyndig vejledning til valg af den rigtige seng eller madras. Her findes senge fra alle de stærkeste sengebrands i Danmark, og ILVA’s faguddannede personale står klar med gode råd. Og man kan også booke en aftale med en sengerådgiver på forhånd, hvis der er behov for det.

Sidst men ikke mindst så kan du også slå et smut forbi afdelingen med boligtilbehør. her findes alt hvad hjertet begærer af puder, plaider, tæpper, lamper, keramik, køkkentilbehør og meget meget mere.