fbpx
Forgot your your password?
  • single location image

Hallernes Smørrebrød

(0.0)

Lyngby Storcenter 1

På Store Torv inde i Lyngby Storcenter finder du den simple og smagfulde smørrebrøds bar. Her er æstetik og smagseksplosioner i højsæde, hvor du kan vælge mellem alle de danske klassikere og mere til. 

Alle smørrebrød er lavet fra bunden, hvor der kun benyttes råvarer af højeste kvalitet. Disse råvarer købes helst lokalt, hvor der er fokus på miljøet – herunder bæredygtig fisk og økologisk tatar og æg. Smagene skal selvsagt også være i top, hvor det hos Hallernes Smørrebrød desuden er vigtigt at købe råvarerne dér hvor de er bedst. 

Alle smørrebrød er frisksmurte og til en overkommelig pris. Smørrebrødstykkerne skal være indbydende ikke blot smagsmæssigt men også visuelt, hvorfor stykkerne forholdes enkle og indbydende. 

Enkelte smørrebrød er desuden sæsonbestemt. Du kan eksempelvis finde sildemadden fra november til december, mens du i forårsmånederne fra marts til april, finder den marinerede laksemad.  

Du kan nyde et dejligt stykke smørrebrød på Store Torv i centeret eller tage dem med hjem, som du også kan bestille online.

Hallernes Smørrebrød følger centerets åbningtider. 

Hallernes Smørrebrød i Lyngby Storcenter kan også levere lækre smørrebrød og kanapéer til dine fester og begivenheder! 

hallernes.dk