Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image

Fri Bikeshop

(0.0)

Klampenborgvej 248, 2800 Kongens Lyngby

Vi har alt i cykler og udstyr

Hos Fri BikeShop i Lyngby finder du kvalitets cykler og alt i udstyr til dig og din cykel. Vi har et stort udvalg af forskellige cykler, så som el-cykler, klassiske cykler og mountainbikes, fra mærker som Kildemoes, Winther og Batavus. Desuden har vi i Fri BikeShop i Lyngby også et stort udvalg af sikkerhedsudstyr og beklædning. Vi hjælper dig naturligvis med at finde den helt rigtige cykel til dig og dine behov, og du behøver ikke engang at betale cyklen med det samme. Når du køber din cykel hos Fri BikeShop kan du nemlig købe den på rentefri delbetaling. Det betyder, at du afbetaler cyklen over 10, 20 eller 30 måneder og betaler 0 kr. i rente og gebyrer – nemmere kan det ikke være at få en ny cykel!

Professionel reparation og service af cykler

Vi mener, at en cykle er en langtidsinvestering. Derfor tilbyder vi forskellige muligheder for reparation og service af din cykel, så den holder sig funktionel i mange år. Hos Fri BikeShop kan du bl.a. tilkøbe Fri Livstidsservice til din nye cykle. Med Fri Livstidsservice slipper du for selv at få beskidte hænder når kæden skal smøres eller dækkene pumpes. Selvom du har Fri Livstidsservice, anbefaler vi dog stadig at få din cykle serviceret en gang årligt. Ved det årlige serviceeftersyn går vi hele din cykel igennem og sørger for at alt er som det skal være – smurt og opstrammet til endnu et år med masser af cykelglæde.

Kom og besøg vores store butik på Klampenborgvej, ved siden af Lyngby Storcenter og overfor Magasin. Vi hjælper dig med at finde din nye cykel eller få repareret og serviceret din gamle.

På vores hjemmeside kan du købe mange af vores produkter og få dem sendt lige til døren. Her finder du også artikler, der bl.a. guider dig til køb a ny cykel. Du kan også læse om tests af forskellige produkter eller få gode råd til mere cykelglæde i hverdagen.

 

https://www.fribikeshop.dk/