Forgot your your password?
  • single location image

Fodterapeuterne og Sunde Sko

(0.0)

Lyngby Torv 11, 2800 Kgs. Lyngby

Velkommen til Fodterapeuterne på Lyngby Torv.

René Hartvig Rasmussen slog dørene op til Fodterapeuterne på Lyngby Torv 11 i 1988. René havde en drøm om, at klinikken på et tidspunkt skulle udvides med en skobutik. Så da nabolokalet blev ledigt et par år efter åbningen af Fodterapeuterne, slog René til, og Sunde Sko opstod. Efterhånden som nabolokalerne blev ledige blev klinikken og skobutikken udvidet. I dag råder vi over ca. 350 m2. Klinikken er i to etager med otte kabiner. Skobutikken har en børne-, dame- og herreafdeling. Samspillet mellem en fodklinik og skobutik er fantastisk, og det gør, at vi kan yde vores patienter og kunder en god faglig service.

Fodterapeuterne / Klinikken

Vi er 14 stats aut. Fodterapeuter samt tre receptionister / ekspedienter. Klinikken har ydernummer. Dette betyder, at man kan opnå tilskud fra den offentlige sygesikring til diabetes, nedgroede negle, arvæv efter radium beh., svær leddegigt og psoriasisgigt. Fire af vores fodterapeuter tilbyder hjemmebehandling. Vi har desuden et værksted, hvor vi laver fodindlæg, og vi tager mål til kompressionsstrømper. Klinikken har også et stort udvalg i cremer, aflastninger, støttestrømper m.m.

Sunde Sko / skobutikken

Alle vores ekspedienter og fodterapeuter har et stort tæt og samarbejde. Dette gør, at vi sammen udvikler og dygtiggøre os og derved kan tilbyde vores kunder og patienter en god faglig service.

https://sundesko.dk