fbpx
Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image

Estate Lyngby

(0.0)

Lyngby Hovedgade 84, 2800 Kongens Lyngby

Velkommen til Estate Lyngby

 

Når du står foran et salg af din bolig, skal det føles rigtigt – både på bundlinjen, men også i maven. Derfor lægger vi hos Estate Lyngby stor vægt på at hjælpe dig trygt og godt igennem hele processen fra start til slut, så du som sælger slipper for unødvendige bekymringer. Med vores mange års erfaring med bolighandel kan du trygt lægge salgsarbejdet i vores hænder. Vi sørger for alt fra indhentning af relevante dokumenter og professionel fotografering af boligen til fremvisning og forhandling med køber.

Vi tilbyder også en gratis salgsoptimerende rådgivning af en dygtig indretningskonsulent som kan råde og vejlede dig til at gøre din bolig attraktiv, indbydende og salgsklar, når du sætter til salg hos os.

Desuden samarbejder vi med en række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter samt Gjensidige forsikring. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din kommende nye bolig.

Vi har både erfaring med at sælger villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, liebhaverboliger og parcelhuse i og omkring Kongens Lyngby.

Hos Estate Lyngby står vi også altid klar til at hjælpe dig med at finde din næste bolig. Vi er under hele forløbet klar til at pege på forskellige boligmuligheder for dig og din familie. Kort fortalt så kæmper vi for vores kunder, og vi sætter en stor ære i at finde den optimale løsning for lige netop dig. For os er en glad kunde en god handel.

Vi er altid tilgængelige, så tøv endelig ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine boligdrømme – og få en personlig og ærlig rådgivning om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig videre.

Vores fineste opgave som ejendomsmægler er at få solgt din bolig hurtigt til den absolut bedste pris.

Kom og besøg os i vores butik på Lyngby Hovedgade eller besøg vores hjemmeside.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/koebenhavn/estate-lyngby