Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image

Estate Lyngby

(0.0)

Lyngby Hovedgade 84, 2800 Kongens Lyngby

Vi ligger centralt på Lyngby Hovedgade med en indbydende og eksponeret forretning, hvor du vil møde et dynamisk team af mæglere med stor erfaring inden for bolighandel og salg.

Da området byder på nogle af Danmarks mest attraktive og naturskønne steder fra Frederiksdal og Furesøen i vest til Dyrehaven og Taarbæk i øst, har det et stort køberpotentiale, hvor ikke mindst Virum, Sorgenfri, Brede, Ørholm, Hjortekær, Raadvad og selve Kgs. Lyngby er særdeles eftertragtede.
Vi har været en del af lokalområdet fra barnsben og har derfor et rigtig stærkt og engageret lokalkendskab, som vi vægter meget højt, og med vores store netværk kender vi måske allerede køberen til din bolig.

Hos os er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Hos Estate Lyngby er du sikker på 100 pct. engagement ved hver bolighandel.

Vi ved, at ikke to bolighandler er ens, og derfor indleder vi enhver sag med en grundig gennemgang af de ønsker og forventninger, du som sælger har til processen, så vi derudfra kan skræddersy den bedste strategi og markedsføringspakke til dig og din bolig.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/koebenhavn/estate-lyngby