Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Democratic Eyewear

(0.0)

Lyngby Hovedgade 35

I 2022 fandt vi den helt rigtige butik på Lyngby Hovedgade 35 – og efter en gennemgribende istandsættelse og nyindretning var vi klar til at slå dørene op i sommeren 2022.

Således blev Lyngby vores 3. butik i københavnsområde – nu har vi 4 butikker, da vi også har åbnet på Østerbro, Frederiksberg og i Valby.

Vi havde længe haft Lyngby i kikkerten da der åbenlyst manglede en optiker med kvalitetsstel til lave priser. En optiker hvor man også kan få de store brands som Tom Ford, Oliver Peoples, Cutler & Gross m.fl. til uhørt lave priser.

I vores butik på Lyngby Hovedgade 35 vil du, ligesom i vores andre butikker, blive mødt af vores professionelle optikere, der står klar til at hjælpe med en synstest og en frisk kop kaffe. I vores butikker har vi det fineste udstyr som penge kan købe og optikerne er altid opdateret med seneste viden.

Med en synstest kan vi vurdere, hvilke udfordringer der er med dit syn, hvilken styrke du skal bruge og samtidig give dig et sundhedstjek af dine øjne. Det er hurtigt og smertefrit, så der er ingen grund til at udskyde det.
Bestil en tid til synstest i Lyngby allerede i dag!

Er du på udkig efter en optiker i Lyngby – så kig ind og lad os hjælpe dig med at finde frem til de flotteste briller.

www.democraticeyewear.com 

Leave a reply
(5.0)