Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image

Da Basso – Salumeria Italiana og Pizzeria Italiana

(0.0)

Lyngby Hovedgade 74, 2800 Kgs. Lyngby

Da Basso er en italiensk perle lige midt i hjertet af Kgs. Lyngby. Her bliver der langet italienske specialiteter over disken importeret direkte fra støvlelandet.

Siden 2018 har delikatessebutikken, Da Basso – Salumeria Italiana eksisteret på Lyngby Hovedgade 74. Her kan man både købe specialiteter med hjem og spise sin frokost i de hyggelige og uformelle omgivelser, der om sommeren desuden byder på udendørsservering. I butikken kan man blandt andet købe alt lige fra frisk pasta, italienske vine, skiveskårede italienske pølser, hjemmelavet lasagne og smagfulde anti-pasti.

I november 2020 åbnede Da Basso Pizzeria Italiana i Likørstræde, hvor der bliver serveret lækre stenovnsbagte pizzaer efter ægte italienske opskrifter, og hver måned byder menuen desuden på en overraskelse i form af ’Månedens Pizza’ med nye spændende smagskombinationer.

Ejerne bag Da Basso er Jannie og Lino – Jannie er pæredansk, mens Lino stammer fra Sicilien. I den italienske madkultur bliver der lagt vægt på gode kvalitetsråvarer og at maden laves fra bunden, og det er netop denne tilgang, som også er fundamentet hos Da Basso, der i øvrigt betyder ’at starte fra bunden’. Både i delikatessebutikken og i pizzeriaet er alt lige fra råvarerne og drikkevarerne til betjeningen italiensk.

Så kom forbi og nyd en lille bid af Italien….

Du finder Da Basso på

Lyngby Hovedgade 74 og Likørstræde 3

https://www.dabasso.dk/