Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image

Cornelius K Optik

(0.0)

Som en af Kongens Lyngbys ældste optikere, har Cornelius K en lang historie bag sig. Siden 1952 har forretningen på hjørnet af Klampenborgvej og Lyngby Hovedgade lavet brilleløsninger til byens lokale. Nogle af de allerførste besøgende er faktisk stadig faste kunder i butikken.

Rådgivning fra erfarne optikere

Når du i dag besøger Cornelius K bliver du mødt af dygtige, erfarne optikere, samt et bredt, eksklusivt sortiment af nøje udvalgte brillestel og solbriller.

Hos Cornelius K laver vi unikke brilleløsninger, der er skræddersyet efter dine ønsker og behov. Vi tager os god tid til faglig, personlig rådgivning, for at finde de helt rette briller til vores kunder.

Briller, solbriller og kontaktlinser i høj kvalitet

I butikken finder du briller til enhver smag og prisklasse. Vi sørger for at finde et stel, der afspejler din stil og person. Om du er til klassiske, farverige eller markante briller, så har vi med garanti en brille til dig.

I butikken finder du også et bredt, spændende og anderledes udvalg af solbriller.

Ønsker du kontaktlinser, er Cornelius K også leveringsdygtige i et bredt sortiment. Butikken er en uafhængig selvstændig optiker, og har adgang til alle linseleverandører. Du kan vælge om du vil være i abonnement eller bare købe efter behov.

Brilleglas leveres fra enten tyske Carl Zeiss, eller japanske Hoya. Begge producenter leverer topprodukter med hver deres force. I butikken anvender vi det bedste måleudstyr, der giver mulighed for at korrigere med største nøjagtighed, herunder forbedringer af nattesyn, farve og kontrastopfattelse.

Kig forbi til en uforpligtende synsprøve eller gå på opdagelse på hylderne i vores spændende udvalg af brillestel og mærker som Moscot, Celine, Cartier, DIOR, Loewe, Akoni, Lindberg, Tom Ford, Barton Perreira og mange, mange flere. Du kan læse mere om vores udvalgte brands på cornelius-k.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!