fbpx
Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Birgitte Riddersholm

(0.0)

 

Birgitte Riddersholm bruger naturen i vores smukke Kongens Lyngby til at skabe gode og sunde vaner. Det gør hun gennem motion og fællesskab. Men det kan også være en walk’n’talk med fokus kun på dig. Kontakt Birgitte på tlf. 61670852 og hør om dine muligheder, eller se mere på: www.birgitteriddersholm.dk.

Birgitte tilbyder blandt andet:

MORsom Træning – udendørs træningsfællesskab til mor på barsel, hvor baby naturligvis også er velkommen

Bag Sorgenfri Slot i Kongens Lyngby byder vi alle mødre på barsel velkommen på vores udendørs træningshold. Her er fokus på både funktionel træning, fleksibilitet og fællesskab mødre imellem samt ikke mindst at styrke kernen og bækkenbunden efter fødsel.

Se mere på:
www.morsomtraening.dk
www.facebook.com/MORsomtraening/
www.instagram.com/morsomtraening/

Power hold – sjov og effektiv udendørstræning for dig, som gerne vil i gang med styrketræning eller løb

Hver uge, hele året rundt, mødes vi og træner i naturen. Alle kan være med uanset niveau, skader, kondition eller vægt. Vi gør det for at bevæge os og have det sjovt. Kom med til en gratis prøvetime på Power Start Strong begynderholdet hver onsdag kl. 17, eller se hér hvornår det næste “Lær at løbe 5 km.” lukkede hold starter op:

www.birgitteriddersholm.dk/holdtraening/

VaneCoaching – personlig rådgivning i gode og sunde vaner, der giver mere overskud i dit liv

Ønsker du nye spisevaner, bedre træningsvaner eller andre sunde hverdagsvaner? Når du får hjælp til dine uhensigtsmæssige vaner, får du mere overskud til alt det andet, som du hellere vil bruge din energi på. Sæt dig ned i min bløde sofa i Lyngby Behandlerhus eller hop i gå-skoene og lad og snakke under den åbne himmel. Her får du hjælp til en realistisk plan for et sundere liv, som lige præcis matcher dig.

www.birgitteriddersholm.dk/
www.facebook.com/vanecoach.birgitteriddersholm 

 

 

 

 

www.birgitteriddersholm.dk, www.morsomtraening.dk/