Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image

Dyrehavsbakken

(0.0)

Dyrehavevej 62, 2930 Klampenborg

DER ER NOGET OM SNAKKEN .. DER ER SJOVEST PÅ BAKKEN

Kører du blot ti kilometer nord for København, finder du Dyrehavsbakken i Klampenborg. Bakken er verdens ældste forlystelsespark, som udover sin mangeårige historie, byder på en masse forlystelser, spil, lækre restauranter og gratis underholdning.

GRATIS ENTRÉ OG UNDERHOLDNING

Som noget helt særligt koster det ikke noget at tage en tur på Bakken – forlystelsesparken er nemlig den eneste i Danmark, som har gratis entré.Derudover sørger Bakken også for at have et fyldt underholdningsprogram i løbet af sæsonen, som starter i påsken og som i de sidste 6 år også har kørt med efterår og julesæson..Friluftsscenen er stedet for mange timers skøn underholdning og musik i løbet af sæsonen. Her afholdes løbende forskellige temadage i sommermånederne, såsom torsdagskoncerter med coverbands og comedy fredage i juni, hvor flere komikere stiller sig op på Bakkens Friluftsscene og underholder i stor stil. Desuden tæller sæsonen også flere store søndagskoncerter samt børneunderholdning. Alt sammen helt gratis. Hold øje med Bakkens hjemmeside for at blive løbende opdateret om gratis koncerter og events.

EN PARK MED PLADS TIL ALLE

Bakken er både stedet, som rummer de hyggelige familieudflugter, blå mandage, børnefødselsdage, polterabender, sommerfester, firmafester, julefrokoster og meget mere.Du kan også møde Bakkens Pjerrot, som optræder hver dag hele sommeren. Han tryller, fortæller historier og giver plads til både sang og dialog med børnene.For de fartglade kan det hurtigt betale sig at købe et turbånd til Bakken. Turbåndet giver adgang til alle Bakkens 32 kørende forlystelser.Det er også muligt blot at prøve et par enkelte forlystelser, hvis man skal krydre sit Bakken-besøg. Man kan blandt andet tage en tur i den gamle og nostalgiske trærutschebane.

KORSBÆK PÅ BAKKEN

Nostalgi er der også rigeligt af, hvis man slår et smut forbi Korsbæk på Bakken. Her er der mulighed for at spadsere en tur gennem den velkendte Matador-by. Gå f.eks. en tur i Algade, hvor man kan betragte de smukke huse, besøge butikkerne samt opleve stemningen i Skjerns Magasin. Er du mere til knivskarp komik og underholdning i særklasse, så er Cirkusrevyen og Bakkens Hvile også et besøg værd.

ET VÆLD AF MADOPLEVELSER

I både Korsbæk og på resten af Bakken er der rig mulighed for at få noget lækkert at spise, hvis sulten skulle melde sig. Der er noget for enhver smag – lige fra de mange lækre buffeter til a la carte retter på Bakkens restauranter, som alle har en hyggelig atmosfære.

MERE END BARE EN SOMMERPARK

Bakken kan heldigvis ikke kun besøges i sommerhalvåret. Både i efterårsferien og weekenderne op til jul inviterer Bakken til både høstfest og uhyggelig halloween samt til julefest. Oplev det skræmmende Rædselsdyb under Vandrutschebanen, hvor levende væsener spøger eller hop rundt i halmballelabyrinten foran Friluftsscenen, hvor der hver dag er børneunderholdning.Til jul kan du gå på opdagelse i Bakkens hyggelige julemarked, prøve folrystelser og spil samt opleve de tusindvis af lys, der lyser den smukke Dyrehave op.