Forgot your your password?

Liv i Lyngby 2019

Der var for alvor Liv i Lyngby, da den årlige byfest løb af stablen i lørdags. Solen skinnede og borgere fra nær og fjern var strømmet til for at opleve byen i feststemning og deltage i de over 80 forskellige aktiviteter.

Gaderne summede af liv og stemning i lørdags, da byen blev omdannet til fest og farver i forbindelse med byfesten ”Liv i Lyngby”. Det er Handelsforeningen for Kgs. Lyngby, i tæt samarbejde med kommunen og Vidensby, der står for årets største begivenhed, hvor både butikker, kulturinstitutioner, foreninger, virksomheder osv. står sammen om at vise, alt det byen har at byde på.

Der var i år over 80 forskellige aktiviteter på programmet rundt omkring på gader og stræder. Torvet foran rådhuset blev omdannet til et Street Food Market, hvor der dagen igennem også var musikalsk underholdning. Der var fart over feltet og drøn på til biludstillingen på Klampenborgvej. Hovedgaden bød på boder og shopping, mens Integrationsrådet holdt kulturmøde på Ulrikkenborg Plads. Kulturtorvet bag Magasin var i dagens anledning omdannet til et ”børnetorv”, hvor børnene kunne opleve alt fra kokkeskole og videnskabelige forsøg til springbane og kamparena med trolde og orkere. Se stemningsbilleder fra dagen, hvor vejret bød på flot efterårssol til de mange mennesker, der havde valgt at lægge vejen forbi og opleve Liv i Lyngby.

Hvad mener du?

I evalueringen fra sidste års Liv i Lyngby sagde I, at I ønskede mere musik og flere børneaktiviteter – det havde vi taget til efterretning i år.

Men hvordan kan vi forbedre din oplevelse af Liv i Lyngby til næste år? Det vil vi rigtig gerne vide, så derfor håber vi, du vil bruge et par minutter på at besvare lidt spørgsmål om dette års Liv i Lyngby. Vi udtrækker en ‘vinder’ af et gavekort til Lyngby Storcenter blandt alle besvarelser. Vinderen bliver kontaktet direkte.

>>> Besvar spørgskemaet her

På forhånd tak.