Forgot your your password?

Liv i Lyngby – info til erhvervsdrivende

Vi er i fuld gang med at planlægge Liv i Lyngby, og lige nu er det eneste, vi med sikkerhed ved, at det kommer til at foregå den:

7. september fra klokken 10-17

For at vi kan skabe en fest til Liv i Lyngby, har vi brug for, at både butikker, foreninger, erhvervsdrivende og andre relevante aktører bakker op om byen og eventet ved at skabe aktiviteter og være synlige på dagen.

Det er gratis at få en stadeplads – vi skal blot have besked. Herudover har du/mulighed for at leje et telt, der er sikkerhedsgodkendt. Dette kommer til at koste ca. 2000 kr. Du/I er desuden velkommen til at medbringe jeres eget sikkerhedsgodkendte telt.

Aktiviteter

Vi samarbejder med Det Grønne Område om at lave en særlig ’Liv i Lyngby’ avis, som kommer som indlæg i ugeavisen, hvor man kan læse om alle aktiviteter, der sker i løbet af dagen. Vil du gerne med i aktivitetsprogrammet, så husk at skemasætte dine/jeres aktiviteter.

Tilladelser

Skal du servere alkohol eller grille – uanset om det er i salgsøjemed, eller du i forvejen har alkoholbevilling, så skal der søges om tilladelse. Derfor skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan komme i gang med ansøgningsprocessen.

Herudover vil det også kræve tilladelse at spille musik og opstille noget i hovedgaden i forbindelse med aktiviteter. Derfor bør du/I skrive eller ringe for nærmere proces.

Vigtige deadlines:

  • Tilmelding til Bod/stadeplads er senest d. 28. juni – skriv til info@visitlyngby.dk
  • Leje af telt skal ske senest d. 1. august – skriv til info@visitlyngby.dk
  • Aktiviteter, som I vil have i programmet, skal indsendes senest d. 1. august – skriv til Line@visitlyngby.dk
  • SÆRLIGE TILLADELSER SKAL SKE HURTIGST MULIGT – skriv line@visitlyngby.dk
  • Skal du servere alkohol eller grille, skal vi have særlig tilladelse – uanset om det er gratis for gæsterne. Giv besked hurtigst muligt – skriv til Line@visitlyngby.dk

Har du/ I spørgsmål, så kontakt os endelig på info@visitlyngby.dk eller ring til Citykoordinator Line Barklund på telefon 40 44 88 58

Annoncering i Liv i Lyngby Avisen

Vi gerne gøre opmærksom på, at I har mulighed for at købe annonceplads i ‘Liv i Lyngby’ avisen, der udkommer den 3. sep., som indstik til Det Grønne Område, Rudersdal Avis, Villabyerne i Gentofte og Ugebladet i Hørsholm, i 110.000 eksemplarer – samt digitalt. Læs mere om mulighederne her eller hos din faste kontaktperson hos DGO eller Rudersdal avis.