Forgot your your password?

Kom til Lyserød Lørdag i Lyngby

Lørdag den 5. oktober bliver Lyngby lyserød, når der, gennem forskellige aktiviteter, sættes fokus på Kræftens Bekæmpelses kampagne ”Støt Brysterne”. Du kan blandt andet gå med i den lyserøde parade igennem byen, deltage i danseundervisning og kreativ workshop, møde Lyngby Boldklubs superligaspillere og meget mere.

Hver 9. kvinde bliver ramt af brystkræft

Lyserød Lørdags er en kampagne under Kræftens bekæmpelse, der sætter fokus på at støtte kampen mod brystkræft. Den 5. oktober er officiel Lyserød Lørdag, hvor hele danmark bliver hyllet ind i lyserødt. Kongens Lyngby er også med til at støtte op om den gode sag gennem forskellige aktiviteter, der i år primært forgår i og omkring Lyngby Storcenter.

start dagen med en Brunch hos Brdr. Price, som donerer en del af prisen til brystkræftsagen.

Gå med i lyserød parade gennem byen

Lyserød Lørdag kommer til at være synlig i bybilledet på flere måder. Flere af butikkerne pynter med lyserødt i vinduerne langs Hovedgaden – og herudover vil Handelsforeningen og butikken Stof2000 synliggøre den gode sag med lyserøde sløjfer i træerne.

Kl. 11.30 vil der være en lyserød parade gennem byen med Vedbækgarden og frivillige, der viser deres støtte og giver håb til dem, der kæmper med brystkræft. Alle har mulighed for at gå med i paraden – gerne iført et eller andet lyserødt. Mødested er græsplænen ved rundkørslen ved Kirken og Stadsbiblioteket på Hovedgaden kl. 11.15.

Aktiviteter i Lyngby Storcenter

Lyngby Storcenter danner ramme for mange af de lyserøde aktiviteter i løbet af dagen. Her kan børnene male og dekorere en fin sløjfe eller lave et armbånd, som skifter farve ved solens stråler. Kræftens Bekæmpelse har en oplysningsstand, hvor man bl.a. kan få information om de symptomer, man skal være opmærksomme på, så kræft kan opdages i tide.

Svaneklinik hjælper til dagligt kvinder, som går igennem kræftbehandling eller som er opereret for brystkræft. Klinikken kan i oktober måned, som netop er den internationale måned med fokus på brystkræft, fejre 15 års jubilæum – og er det eneste sted i Danmark, hvor man kan få parykker, brystproteser og kompression under samme tag. Mød dem på deres stand og hør mere om de forskellige produkter og om lingeri specielt til brystopererede.

Lyngby Boldklub støtter op om Lyserød Lørdag ved at stille op til en ”meet og greet” oplevelse med nogle af deres superligaspillere.

Dans i Hovedgaden

Lyserød Lørdag byder også op til dans, når Lyngby Dans inviterer publikum med til danseundervisning på Hovedgaden.

Hos Stof2000 kan alle deltage i en lyserød kreativ workshop, hvor man kan lave alt fra hårbøjler og halskæder til armbånd og tasker. Stof2000 stiller materialer som garn, perler, filt, stofrester, bånd, ståltråd og syredskaber til rådighed til de kreative sysler. Det koster 50 kr. at deltage, hvoraf halvdelen doneres til Kræftens Bekæmpelse.

Magasin støtter også op om Lyserød Lørdag med forskellige aktiviteter. Der er bl.a. div. smagsprøver på bl.a. Ribs Lakrids og koldt rosévin, der matcher det lyserøde. Det gælder også i børneafdelingen, hvor der er lyserød popcorn til børnene. Sticks % Sushi laver lyserøde cocktails både med og uden alkohol, hvor 25% af salget går til Støt Brysterne

Tag til Lyngby på lørdag og få masser af lyserøde oplevelser og vær med til at støtte op om den gode sag.