Forgot your your password?

Kings Hat åbner genåbner i Kgs. Lyngby

Fredag den 16. december genåbner Kings Hat i lokalerne på Nørgaardsvej i Kongens Lyngby, og dermed får byen igen et socialt mødested, hvor man kan samles om en fredagsøl, se sportsbegivenheder på storskærm eller tage hen og feste videre.

Kings Hat så dagens lys helt tilbage i 1989, hvor ideen til pubben opstod blandt to gode venner; Jørn Bak Sørensen – ejer af Postpubben – og arkitekt Erik Jensen, der efter en god frokost manglede et sted at tage videre hen for at få en øl eller fire.

Det fik dem på den idé at åbne en pub i underetagen af den ejendom, som Jørn Bak Sørensen netop havde fået opført på Nørgaardsvej 1. Og den ide var ikke så ringe endda – det blev til lidt af et eventyr – først som pubben Kings Hat, derefter i en periode som diskoteket Crazy Daisy, så igen som Kings Hat 2.0. Stafetten blev efterfølgende givet videre til grundlæggerne af Old Irish Pub konceptet, der åbnede Old Irish Pub i lokalerne. Corona satte imidlertid en stopper for eventyret, da pubben i Lyngby desværre måtte lukke ned i 2021 og aldrig blev genåbnet.

Siden da har lokalerne stået tomme – men det ændrer genåbningen af Kings Hat 3.0 nu på. Det er ejer Carsten Bak Sørensen, der, i samarbejde med gode venner, igen vil skabe samlingsstedet i Kgs. Lyngby – denne gang som Sportsbar med natklub. I weekenden den 16. – 18. december er der åbningsweekend, hvor du kan købe Carlsberg fadøl til halv pris og Husets Shots til en 10’er. Ses vi?

Besøg Kings Hat 3.0 på Nørgaardsvej 1, 2800 Kgs. Lyngby – følg dem også på Facebook og Instagram