Forgot your your password?

Julekonkurrencer for hele familien

Der er masser af sjove konkurrencer for både lille og stor i Kongens Lyngby i år. Mange af dem er gratis at deltage i.

Stem på årets flotteste julevindue
Tag en tur rundt i midtbyen i Kongens Lyngby, se de mange flotte julevinduer og find frem til din favorit. Pris: Gratis. Vind et gavekort på 500 kr.
>>> Læs mere her

Tag på nissejagt i Lyngby Storcenter
Tag på jagt i hele storcenter efter julemandens fem søde nissehjælpere, så de kan få leveret alle julegaver inden, det bliver juleaften. Pris. Gratis. Vind hver dag et honningkagehus. 23. december kan du vinde et gavekort på 1000 kr.
>>> Læs mere her

Lav den mest fantasifulde julepyntsperleplade
Lav Kongens Lyngbys mest fantasifulde julepynts-perleplade og vind et gavekort til Gordion Restaurant eller Frellsen Chokolade på 250 kr. Pris: Gratis.
>>> Læs mere her

Julemissionen i Magasin Lyngby
Til Julemissionen skal I ud og finde de skjulte juleposter i Magasin Lyngby. Ved alle posterne har julenisserne gjort en masse juleopgaver klar til jer – det kan f.eks. være, at I skal ønske glædelig jul til dem, I møder på jeres vej, kilde en ven som en ægte drillenisse, tælle grantræer eller måske skal I løbe ligeså hurtigt som Julemandens rensdyr. Pris: 100 kr. Med i prisen får alle børn en julepakke med bl.a. juleheltekappe, julemissions-skattekort og diplom som Julemandens hjælper.
>>> Læs mere her 

 

Udover julekonkurrencer foregår der en masse forskellige spændende julearrangementer rundt omkring i byen. Læs mere her.