Forgot your your password?

Gode ideer til valentinsdag i Kongens Lyngby

Det er koldt og mørkt udenfor, men valentinsdag er en oplagt dag at give den varme kærlighed lidt ekstra fokus. Vi guider til en hyggelig dag i Kongens Lyngby, hvor kærligheden skal fejres – om det så er til en partner eller dig selv.

Den kulturelle – bliv inspireret

Hvis I trænger til nye oplevelser, er det her sagen for jer, og I vil få masser at snakke om undervejs. Start jeres eftermiddag med en anderledes gåtur i parken ved Sophienholm. Med Sophienholms samtalekort i hånden kan I nemlig blive inspireret til helt nye snakke og lære hinanden endnu bedre at kende. Efter gåturen trænger I selvfølgelig til forkælelse. Tag til Frederiksdal Sinatur Hotel på et lækkert gourmetophold med gastronomiske oplevelser i særklasse og ikke mindst gode vine, der akkompagnerer retterne på bedste vis. Sinatur Frederiksdal har fokus på økologi og lokale råvarer i sæson. Bestil samtalekort her

Den klassiske – Dinner & a movie. En aften ude i byen

Der er en årsag til, at en klassiker forbliver en klassiker – det virker bare altid. Start jeres romantiske aften med en skøn middag hos Meyers Spisehus – de stenovnsbrændte pizzaer med et godt glas rødvin kan anbefales. Tag en smuttur op på Lyngbys hyggelige hovedgade og hent ekstra lækkert guf hos Frellsen Chokolade, som I kan tage med til en god film i Nordisk Film Lyngby (Kinopalæet) – måske er det i aften, I endelig skal se den nye Spider-man?

Den derhjemme efter børnene er faldt i søvn

Overrask din partner, når han/hun kommer ud fra putningen med en flot oppyntet stue og lækker takeaway fra Sticks’n’Sushi. Vær sammen om at løse et spændende mysterium i et af de populære Escape Spil, som kan spilles af to personer. Pynt op med romantiske røde hjerteballoner og rosenblade, som du kan finde hos Fest og farver. Smukke blomster til din udkårne kan du fx købe hos Flamingo Blomster på Ulrikkenborg Plads eller De Fire Årstider på hovedgaden. Escape Spil kan du fx finde i Bog og Idé i Lyngby Storcenter.

Selvforkælelse – dig selv i fokus

Kærligheden til dig selv er måske den allervigtigste – og du behøver ikke en partner for at fejre den. Forkæl dig selv med en tid hos en af vores mange dygtige frisører i Lyngby eller hvad med en omgang akupunktur mod den spændte nakke hos Sportsterapeuten eller en japansk lifting hos Helse- og Idrætsklinikken? Hos Lyngbys frisører kan du fx prøve en Luksus kurbehandling til hos Nordic Hair Concept eller et luksusklip hos Imagine frisør. Slut af med at købe lidt lækkert nyt til garderoben hos Azuritten eller Engelsk Herremagasin.