Forgot your your password?

Glæd dig til årets store events i Kgs. Lyngby

Mens alt er lukket ned og ”gråt i gråt”, er det rart at kunne se fremad og glæde sig til, at vi igen kan komme ud og opleve Kgs. Lyngby på ny – og der er i den grad noget at glæde sig til…

Videnskabsfestivalen Forskningens Døgn 23.-29. april

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, hvor børn og voksne kan komme tæt på videnskaben på helt nye måder og med skæve vinkler. Kgs. Lyngby er, igen i år, gået sammen om et program, hvor man kan opleve alt fra foredrag, workshops, Science Shows, rundvisninger og meget mere – både fysisk og digitalt.

Liv i Lyngby 4. sep.

Sæt allerede nu et STORT kryds i kalenderen, når Handelsforeningen i tæt samarbejde med kommunen og byens aktører inviterer til den store årlige by-event, hvor Kgs. Lyngby står sammen om at vise noget af alt det byen har at byde på. Traditionen tro vil butikker og erhvervsdrivende rykke ud med boder, gode tilbud og aktiviteter på Hovedgaden i tæt samspil med lokale kulturinstitutioner, foreninger og virksomheder og skabe en festdag – som vi alle trænger til med ”Liv i Lyngby” og MASSER af musik og aktiviteter på programmet.

Bæredygtighedsfestival

Foreningen Grøn Fremtid planlægger, i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune, en stor bæredygtighedsfestival, hvor man i boder, gennem foredrag og meget mere kan opleve bæredygtighed fra forskellige interessante og spændende vinkler.

Programmet er under udvikling, og Bæredygtighedsfestivalen forventes at foregå i aug. eller sep.

Seniorugen

Lyngby-Taarbæk Kommune har gennem de sidste år afholdt en uge med arrangementer og events specielt rettet mod kommunes seniorer, der har kunnet deltage i en masse forskellige aktiviteter lige fra morgengymnastik, Stand Up Comedy og riffelskydning til foredrag, koncerter og grillfest. Det sker igen år (enten i aug. eller sep.). Ud over kommunen er det forskellige lokale foreninger, organisationer og frivillige, der står bag seniorugen, hvor programmet er under udarbejdelse. Man vil kunne opleve Seniorugen i enten aug. eller sep.