fbpx

Visit Lyngby

Forgot your your password?

Generalforsamling og kåringen af Årets Butik

Den 6. maj har Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn afholdt deres årlige Generalforsamling – denne gang i Kinopalæet.

Det var en aften fyldt med spændende indslag, der startede ud med en prøvevisning i 4DX biografsalen i Kinopalæet, der er den ene af kun to 4D biografsale i Danmark. Her bød forestillingen på både vandsprøjt, rysteture, snevejr og vind til at understøtte filmens special effects. Efterfølgende fortalte biografchef hos Kinopalæet Lyngby, Sarah Winther, om, hvordan de sørger for kontinuerligt at udvikle biografoplevelsen for kunderne, så den kan hamle op med streamingtjenesternes convenience og pris.

En venlig opsang til butikkerne

Nicolai Klausen, Politisk Konsulent hos Dansk Erhverv

Herefter kom Nicolai Klausen, Politisk Konsulent hos Dansk Erhverv, på scenen og fortalte om, hvordan butikkerne skal skabe bedre oplevelser for kunderne, lære deres kunder bedre at kende og forny sig for at kunne tage kampen op mod den stigende nethandel. Han kom desuden med en reminder om, at butikkerne skal organisere sig og stå sammen. Hver for sig har den enkelte butik begrænset indflydelse på beslutninger i lokalmiljøet, men sammen får butikkerne en stærk stemme overfor kommunen og lokalpolitikkerne.

Lyngby’s nye madhus

Før pausen kom Lasse Wiwe på banen og præsenterede aftenens menu og Lyngby’s nye gastronomiske samlingspunkt, Postgaarden Madhus, der har indtaget den tidligere Postpub. Lasse Wiwe er partner i Nordgruppen, der står bag 22 restauranter, burger- og cocktailbarer, og han fortalte om de tre spændende madkoncepter, der fremover kan findes i de ikoniske bygninger på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Gammel Jernbanevej; Cock’s & Cows (burger- og cocktailrestaurant), Chicks by Chicks (et moderne kylling rôtisserie) og Luca Luca (et ægte italiensk pizzaria). Pausen bød på indbydende smagsprøver, søde fristelser og lækker vin fra Magasin. 

Kåringen af Årets Butik

Med fyldte maver fortsatte aftenen med kåringen af Årets Butik. Her havde intet mindre en 1470 afgivet stemmer og kommentarer om, hvilken butik, ud af tre nominerede, der fortjente at vinde prisen. De nominerede butikker var:

  • hw hjørnet
  • BOGhandleren
  • FDB Møbler

Vinderen blev BOGhandleren. Om vinderen blev der blandt andet sagt:

Årets Butik: BOGhandleren

”Betjeningen er altid i top både telefonisk og i selve den hyggelige boghandel, der emmer af ægte god boghandlerstemning fra man træder ind ad døren”

“Alle de ansatte har en god viden om og har læst mange bøger. De har været gode til at rådgive mig i forhold til bøger. Men andre ord: Super service og indsigt”

Det Grønne Område

Claus Ohrt, markedschef hos Det Grønne Område i Lyngby

Næste oplæg i rækken kom fra Claus Ohrt, markedschef hos Det Grønne Område i Lyngby. Han fortalte blandt andet om, hvordan vi sammen skaber vækst og udvikling i lokalområdet, hvordan de formår at forblive konkurrencedygtige og relevante, og hvilke medlemsfordele og nye produkter, de kan tilbyde – heriblandt hjemmesider til overkommelige priser.

Line Barklund, Citykoordinator

Sløjfen på det hele blev en opsummering fra Citykoordinatoren, Line Barklund, omkring liv og arrangementer i byen i årets løb.