fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

VM i Kano og Kajak

15. september - 19. september

VM i Kano og Kajak 15.-19. sep.

Danmark og Dansk Kano og Kajak Forbund afholder VM i Kano og Kajak Sprint den 15. -19. september på Danmarks Internationale Rostadion ved Bagsværd Sø.

VM2021 afholdes i samarbejde med Sport Event Denmark, Region Hovedstaden, Københavns Kommune, Gladsaxe Kommune og Lyngby-Taarbæk Kommune.

Kano og Kajak Sprint er en adrenalindrevet olympisk disciplin med distancer på 200m, 500m, 1000m og 5000m. Løbene foregår i singlebåde, dobbeltbåde eller fire-både (i hhv. kano eller kajak).

Danmark har vundet medaljer til VM i de seneste mange årtier og har desuden allerede kvalificeret sig til sommerens OL med flere atleter.

Man forventer, at der til VM vil deltage 1000 atleter, 150 para-atleter, 500 trænere, 500 frivillige og 7000 tilskuere fra det meste af verden. Ydermere fylder Dansk Kano og Kajak forbund 100 år i 2021, så der er lagt op til en kæmpe begivenhed.

“Have a splash” og mærk suset i maven 

Udover at opleve de danske OL atleter kæmpe om VM guld på Bagsværd Sø, er der også arrangeret en masse sideevents i ‘Have a splash’ området. Her er skoven ved Bagsværd Sø forvandlet til et aktivitetsområde for hele familien, hvor man f.eks. kan mærke suset i maven, når man tager en tur i en svævebane over søen, gynger i en kæmpegynge eller prøver kræfter med prusikklatring.

Der vil også være rig mulighed for at købe mad og drikke undervejs fremstillet af lokalt og regionalt producerede varer.

VM i Kano og Kajak Sprint byder på et hav af oplevelser – læs mere og køb billetter HER

Program 

15. september: Aften: Åbningsceremoni
16. – 17. september: Indledende heats
18. – 19. september: Finaler
17. – 19. september: Side-Events: Til vands, til lands og i luften

 

Detaljer

Start:
15. september
Slut:
19. september
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://www.canoeicf.com/canoe-sprint-world-championships/copenhagen-2021