Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vinsmagning i Kinopalæet

september 18, 2023 @ 18:00

249dkk

Nu har du chancen for at opleve en helt unik vinsmagning i Kinopalæet!

Kinopalæet afholder i samarbejde med Husted Vin en kombineret filmvisning og vinsmagning. Læn dig tilbage i de luksuriøse biografsæder og gør dig klar til formidabel underholdning, mens du forkæler smagsløgene med californisk vin fra øverste hylde.

Filmen, der vises, er Alexander Paynes Oscar-vindende ’Sideways’ med Paul Giamatti og Thomas Haden Church i hovedrollerne. Med ikke meget andet i rygsækken end midtvejskriser begiver de to midaldrende mænd Miles (Giamatti) og Jack (Haden Church) sig ud på en weekendtur i Californiens vinmarker – en weekend fyldt med gode oplevelser, afslapning og – naturligvis – vin! Filmen skabte bølgeskvulp i vinglassene, da Miles med den legendariske replik ”I am NOT drinking any f***ing Merlot!” skabte dét, der senere skulle blive kendt som ”The Sideways Effect”. I årene efter filmen faldt salget af Merlotbaseret vin, mens salget af Pinot Noir-baseret vin steg med 16 procent i USA.

Prisen inkluderer filmvisningen samt vinsmagning, hvor der smages på tre Hitching Post-vine, samt muligheden for at vinde udvalgte præmier.

Begrænsede pladser!

Køb billet HER.

Detaljer

Dato:
september 18, 2023
Tidspunkt:
18:00
Pris:
249dkk
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kinopalæet
Klampenborgvej 215A
Kongens Lyngby, 2800
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside