Visit Lyngby

Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Viden & vin: Kom på eksklusivt besøg hos Hempel

29. Maj 2019 // 17:00 - 18:30

Kr.50

Nu har du en enestående mulighed for at besøge en ganske særlig Lyngby-virksomhed. Hempel har ligget i Lundtofte siden 1970 og i 2013 stod deres helt nye globale hovedkontor på Lundtoftegårdsvej færdigt. En bygning, der i sig selv er en arkitektonisk oplevelse.

Forskning og verdensmål

Den 29. maj åbner de dørene og inviterer indenfor. Her kan du høre Malte Eggers, der er Branding & Communications Director, fortælle om malingvirksomheden og dens aktiviteter i hele verden. Du kan også høre Corporate Responsibility Manager Louise Krüger Kofoed fortælle om, hvordan Hempel arbejder med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og komme med på en kort rundtur i deres forskningscenter, hvor gæsterne kan komme helt tæt på den videnskabelige proces forbundet med udviklingen af maling.

Vi kan godt afsløre, at det ikke er så simpelt, som man umiddelbart skulle tro.

Billetter

Reservér din billet her.

Viden & vin

Konceptet ‘Viden og Vin’ udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation. Ideen er at invitere interesserede borgere indenfor hos lokale virksomheder og institutioner i Lyngby-Taarbæk. Her kan man den sidste uge i hver måned blive lidt klogere på, hvad der gemmer sig bag murene og høre et eller flere foredrag om den lokale erhvervsudvikling, aktuelle projekter, ny forskning, spændende opdagelser eller store begivenheder.

Detaljer

Dato:
29. Maj 2019
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Pris:
Kr.50
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://vidensby.dk/arrangement/kom-paa-eksklusivt-besoeg-hos-hempel/

Arrangør

Vidensbyens netværk for kommunikation

Sted

Hempel
Lundtoftegårdsvej 91
Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps