fbpx

Visit Lyngby

Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Verdens vildeste computer hos Microsoft – Forskningens Døgn i Lyngby

25. april 2019 // 17:00 - 18:30

Gratis

Få et helt unikt indblik i Microsofts nye forskningsafdeling – Microsoft Quantum Materials Lab –hvor forskere og ingeniører fra KU, DTU og Microsoft arbejder på at bygge verdens første kvantecomputer. Arrangementet er en del af “Forskningens Døgn i Lyngby” – Se hele programmet her

Der er talte om en computer med en regnekraft, der i den grad flytter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre at beregne. Kvantecomputeren kan potentielt foretage beregninger på minutter, som en traditionel computer vil være milliarder af år om at løse. Der kan blive tale om et gennembrud på verdensplan, hvor kvantecomputeren, på sigt, kan spille en afgørende rolle inden for udvikling af ny medicin, og nye teknologier, og hvor også IT-sikkerhed kan flyttes til et helt nyt niveau. Der er med andre ord tale om en helt ny måde at tænke på – kom og hør hvordan og få et kig ind i fremtidens vildeste computer. Foredraget vil foregå på engelsk.

Tilmelding nødvendig her 

Viden og Vin

Arrangementet foregår under Forskningens Døgn men er samtidig en del af konceptet ”Viden & Vin” fra Vidensbyens netværk for kommunikation. Ideen er at invitere interesserede borgere indenfor hos lokale virksomheder og institutioner i Lyngby-Taarbæk. Her kan man den sidste uge i hver måned blive lidt klogere på, hvad der gemmer sig bag murene og høre et eller flere foredrag om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder.

Hvert arrangement tager max halvanden time og undervejs bliver der serveret et glas vin.

Detaljer

Dato:
25. april 2019
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/viden-vin-verdens-vildeste-computer-billetter-348838

Sted

Microsoft
Kanalvej 7
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps