fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Velkommen tilbage i Kgs. Lyngby – Handelsforeningen markerer genåbningen den 8. maj

8. Maj // 11:00 - 14:00

Gratis

Nu er det atter muligt at shoppe i alle byens butikker, nyde en kop kaffe på en fortovscafé, spise frokost på en restaurant og i det hele tage nyde, at Kgs. Lyngby er tilbage.

Handelsforeningen vil markere åbningen af byen lørdag den 8. maj kl. 11-14.

Musik på gader og stræder

Tiderne er stadig ikke til en stor genåbningsfest, så markeringen bliver ”rolig og i bevægelse”, hvor man bl.a. kan opleve musik på gader og stræder og hilse på nogle af byens maskotter på afstand.

Til ”Musik i bevægelse” kan man opleve sangerinde og sangskriver Cecilie Glenthøj, der med sin sjælfulde vokal og vedkommende tekster efterlader sit publikum opløftet og bevæget. Sangene skriver hun på dansk, engelsk og spansk, og de fremføres med stor inderlighed og varme.

Mød også Oscar Mukherjee (MUH-kar-dji) der er singer/songwriter med rødder i pop, rock, folk og blues. Han har trods sin unge alder udviklet sin helt egen stil. Mukherjee er opvokset i USA, men kom til Danmark i 2009, hvor han fandt vej ind i det Københavnske bluesmiljø. På trods af sine kun 22 år har han allerede været nomineret til en DMA i blues og to gange været en af de udvalgte til at besøge House of Songs samt haft en række spot-optrædener på bl.a. Folk Alliance International i New Orleans og Americana Fest UK i London.

Gå en historisk handelsrute gennem byen 

Vidste du, at der har ligget et mejeri, en badeanstalt og en kro på Lyngby Hovedgade? –  Hvis ikke så gå en historisk handelsrute gennem byen. På 14 spots rundt omkring i Hovegaden og et enkelt på Klampenborgvej kan man, ved at scanne en QR-kode, få historier om butikkerne og byens huse fra gamle dage og i dag. Det er Handelsforeningen og Stadsarkivet, der er gået sammen om at sætte fokus på Handelslivet på en anderledes måde og få de mange gode historier frem og ud til byens borgere. Den 8. maj er der i forbindelse med indvielsen af Handelsruten en skattejagt for børn, hvor de skal svare på spørgsmål på nogle af posterne på ruten. Spørgsmålsarket findes i i Handelsforeningens telt ved Imerco på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej , og besvarelserne skal afleveres sammen sted inden kl. 14. Der er gode præmier på spil i form af bl.a. gavekort til Lyngby Storcenter og turpas til Bakken. Vinderne får direkte besked.

Projektet er støttet af Lyngby-Taarbæk kommune i forhold til at fremme byliv og kultur i byen.

Bliv borgermedlem og støt op om byen

Handelsforeningen er glade for, at der atter er kommet liv i byen og opfordrer til at fortsætte med at handle lokalt. Foreningen vil også stå i en pavillon på Hovedgaden den 8. maj og fortælle om deres borgermedlemsskab, hvor man kan blive medlem af Handelsforeningen og derigennem støtte op om byen og samtidig opnå særlige fordele. Læs evt. mere om borgermedlemsskabet her 

Den 8. maj markeres genåbningen af byen, men Corona er stadig i blandt os, så Handelsforeningen opfordrer til, at man fortsat holder afstand og passer på sig selv og hinanden.

Foto: Ole Lund Andersen

Detaljer

Dato:
8. Maj
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , , ,