fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstilling: Fra mennesker til malerier – Mette Dreyer

23. Oktober - 14. november

Mange kender nok Mette Dreyer for hendes satiriske tegninger i Politiken, men i denne udstilling i Portnerboligen ved Sophienholm viser hun en anden side af sit arbejde, nemlig malerier.

Som bladtegner er menneskers gøren og laden det dagsaktuelle omdrejningspunkt for Dreyers tegninger. Men i de malerier, der præsenteres på udstillingen, har hun fjernet mennesker fra billedet og tager nu udgangspunkt i et organisk univers, hvor hun har genoptaget planteverdenen som inspiration. Udstillingen vil også omfatte enkelte af Mette Dreyers bladtegninger.

Mette Dreyer (f. 1956) er uddannet fra Skolen for Brugskunst, nu Danmarks Designskole. Siden 1984 har hun arbejdet som bladtegner, først på B.T., siden på Politiken. Sideløbende med sit arbejde har hun malet, så længe hun kan huske. Hun havde brug for et rum uden bestillingsopgaver. Hendes kunstneriske udtryk har fulgt mange spor gennem årene – fra det abstrakt ekspressionistiske til det naturalistiske, fra surrealisme til new realism.

I 2020 debuterede hun på Gasværket i Brabrand, hvor hun udstillede sammen med keramikeren Hanne Marie Leth Andersen. Lige nu hænger en række af hendes helt store malerier i RemisenBrande.

Udstillingsperiode: lørdag 23. oktober til søndag 14. november. Åbent: tirsdag til søndag 12-15. Mandag lukket.

Lyngby Kunstforening, Portnerboligen ved Sophienholm, Nybrovej 401A, 2800 Lyngby

Detaljer

Start:
23. Oktober
Slut:
14. november
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Lyngby Kunstforening

Sted

Sophienholm
Nybrovej 401
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Telefon:
45976500
Hjemmeside:
http://www.sophienholm.dk