fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Tips og tricks til crowdfunding – Forskningens Døgn i Kgs. Lyngby

23. april // 10:00 - 11:00

Gratis

Crowdfunding har ændret spillereglerne for finansiering – men hvordan? Kom med til online foredrag med Copenhagen Business Academy Lyngby og lær mere om, hvordan crowdfunding kan bruges til at realisere nye idéer og projekter.

Crowdfunding er kort fortalt en alternativ finansieringskilde, hvor små bidrag, fra et stort antal enkeltpersoner, radikalt har ændret finansieringsmulighederne for en lang række projekter og virksomheder – og det er i vækst som aldrig før.

Lær mere om, hvordan crowdfunding fungerer, når Kristian Roed Nielsen holder foredrag og give tips og tricks. Til foredraget vil du også få et indblik i, hvordan et inkubator-miljø skaber muligheder for unge iværksættere.

Det er Copenhagen Business Academy Lyngby, der står bag foredraget. Copenhagen Business Academy er et erhvervsakademi i Lyngby, der har fokus på Innovation og Teknologi. Der er både fuldtids -og eftervidereuddannelse, såsom datamatiker og Innovation & Entrepreneurship. Derudover er der et spænende iværksættermiljø og et sprudlende studieliv

Tid og sted: 23. april kl.10-11. Online: Zoom (link følger ved tilmelding).

Tilmelding nødvendig forinden: Send ‘crowdfunding’ til micl@cphbusiness.dk

 

Detaljer

Dato:
23. april
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: