Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Temaaften for forældre: Digitale teenagere (1)

februar 7 @ 17:00 - 19:00

LTU inviterer til foredrag denne temaaften, hvor kommunens forældre kan blive klogere på den digitale verden, som mange teenagere befinder sig i.
TikTok, Snapchat og spiluniverserne er helt naturlige udvidelser af børns viden og kommunikation. Sociale medier og spil tilbyder fantastiske muligheder for samvær, underholdning, viden og leg. Men også konflikter, grupper, tvivlsomme kontakter, krænkelser.

Foredraget bliver afholdt af én af de erfarne oplægsholdere i Center for Digital Pædagogik. Med foredraget digitale teenagere og deres forældre kigges der på de unges netvaner. For hvordan er det at vokse op i en tid, hvor dét at være på Snapchat og have en smartphone er lige så essentielt som at spise morgenmad? En tid, hvor det digitale liv hele tiden udvikler sig? Hvordan er man en god forælder til digitale børn? Hvad skal vi egentlig tage hensyn til, og hvad giver sig selv? Er vi selv gode rollemodeller? Og hvad siger teenagerne egentlig selv om forældrenes måde at håndtere det digitale på?

Hvad tager forældrene med hjem fra foredraget?
– Indsigt i de unges brug af sociale medier og spil– Et tydeligere billede af din rolle som digital forælder– Gode råd ift. skærmtid og tidsforbrug af spil og sociale medier– Viden og dialogredskaber til at tage snakken om det digitale liv med dit barn.

Gratis tilmelding HER.

Detaljer

Dato:
februar 7
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Undergrunden
Askevænget 10, kælder
Virum, Lyngby-Taarbæk Kommune 2830 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
45 28 44 80
Se Sted hjemmeside