fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kgs. Lyngby – din sommerby – Tegn din by – Workshop for børn

25. Juni // 11:00 - 14:00

Gratis

Hvordan skal Fremtidens Kongens Lyngby se ud i børnehøjde? – Det kan børnene nu komme med forslag til i en tegneworkshop på Lyngby Hovedgade lørdag den 25. juni mellem kl. 11-14.

Team SLA vandt i foråret Lyngby-Taarbæk Kommunes byudviklingskonkurrence om at levere et ideoplæg til den kommende udviklingsplan, som skal sikre et levende og oplevelsesrigt Kongens Lyngby Centrum. Målet med konkurrencen var at realisere den vision for byen, som kommunalbestyrelsen vedtog i sommeren 2021.

Nu inviteres børnene til, gennem en tegneworkshop, at komme med deres bud på, hvordan fremtidens Kongens Lyngby skal se ud i børnehøjde.

Børn i alle aldre kan deltage

Der vil til tegneworkshoppen blive opstillet nogle telte på Lyngby Hovedgade, hvor børnene får udleveret tusser og ”skabeloner” over nogle områder i byen: Lyngby Hovedgade, Klampenborgvej, Kanalvejsparken og Lyngby Torv. Her kan børnene slå deres kreativitet løs og tegne forslag til, hvordan centrum skal se ud i fremtiden. Skal der være skaterbaner, klatretræer, sjove legepladser eller nogle helt andet? – Det er helt op til børnenes fantasi og forestillinger. Tegneworkshoppen henvender sig til børn i alle aldre, så både små og store tegnere kan komme med deres bud. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage.

Det er illustrator Elle Kari Christensen, der med firmaet VisuElle står for tegneworkshoppen. Elle har ligeledes en kandidat i læring og forandringsprocesser og en baggrund som folkeskole- og efterskolelærer, så børnene er i kyndige hænder i tegneworkshoppen.

Planen er, at børnenes tegninger, og bud på fremtidens Kongens Lyngby, udstilles i byen senere på året. Det er Lyngby-Taarbæk Kommune, der står bag tegneworkshoppen for at fremme byliv og kultur i byen.

Tegneworkshoppen er en del af “Kgs. Lyngby – din sommerby” – Læs om alle aktiviteterne hele sommeren her

Detaljer

Dato:
25. Juni
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Lyngby Hovedgade
Lyngby, 2800 Danmark + Google Maps