fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stem på “Årets Flotteste Julevindue”

25. november 2020 - 13. december 2020

Handelsforeningen for Kgs. Lyngby inviterer alle til at kåre årets flotteste julevindue i Kgs. Lyngby i midtbyen. Stem nedenfor og vind et gavekort på 500 kr. til Magasin.

Med til ægte julestemning hører at gå rundt i byens gader og se på de mange flot pyntede julevinduer lige fra de traditionelle med nisser og elektriske tog til de stilrene og måske oven i købet bæredygtige.

Handelsforeningen for Kgs. Lyngby og Omegn inviterer igen i år borgere, besøgende og kunder til at kåre ”Årets Flotteste Julevindue”.  Så tag en tur rundt i midtbyen i Kgs. Lyngby og se på de mange julevinduer og find frem til din favorit.

Sidste års vinder

Sidste år blev vinderen Cornelius K Optik på Klampenborgvej med deres flotte julevindue med et tema fra Nøddeknækkeren. Men hvem skal vinde i år?

Klik på nedenstående link og skriv hvilken butik, du synes, der fortjener titlen i år og skriv en kommentar om, hvorfor du har valgt lige netop det vindue.

Konkurrencen løber frem til den 13. dec. Der trækkes lod mellem alle besvarelserne til et gavekort til Magasin på 500 kr. Vinderen får direkte besked og offentliggøres den 16. dec. sammen med ”Årets Flotteste Julevindue 2020”.

>>>STEM HER

Detaljer

Start:
25. november 2020
Slut:
13. december 2020
Begivenhed Kategori: