Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stem på årets flotteste julevindue og stedet med mest julestemning

november 20, 2023 - december 13, 2023

Stem på årets flotteste julevindue og stedet med mest julestemning 2023

Handelsforeningen for Kongens Lyngby inviterer igen i år alle til at kåre årets flotteste julevindue i Kongens Lyngby og omegn  samt stemme på det sted, der har den bedste julestemning. Man kan vinde gavekort på 500 kr. til Magasin og Lyngby Storcenter.

Med til ægte julestemning hører at gå rundt i byens gader og se på de mange flot pyntede julevinduer lige fra de traditionelle med nisser og elektriske tog til de stilrene og måske oven i købet bæredygtige.

Handelsforeningen for Kongens Lyngby inviterer igen i år borgere, besøgende og kunder til at kåre ”Årets Flotteste Julevindue”. Så tag en tur rundt i Kongens Lyngby, og se på de mange julevinduer og find frem til din favorit.

Årets sted med mest julestemning

Med til julen hører også julestemning. Derfor opfordrer Handelsforeningen også til at stemme på den butik, café eller det spisested, som man mener har den bedste julestemning i byen.

Klik på nedenstående link og skriv hvilken butik, du synes, der fortjener titlen her i 2023. Skriv også en kommentar om, hvorfor du har valgt lige netop det vindue – og gør det samme i forhold til det sted i byen, som du mener har mest julestemning.

Konkurrencen løber frem til den 8. dec. Der trækkes lod mellem alle besvarelserne til to gavekort på 500 kr. til henholdsvis Magasin og Lyngby Storcenter.
Vinderne får direkte besked og offentliggøres den 13. dec. sammen med ”Årets Flotteste Julevindue ” samt ”Årets bedste julestemning” 2023.

Afstemningen er afsluttet.

SIDSTE ÅRS VINDER

Sidste år vandt Cornelius K Optik på Klampenborgvej ”Årets Flotteste Julevindue” og Helseklinikken på Ulrikkenborg Plads løb med sejren som det sted bedste julestemning . Men hvem skal vinde i år?

Detaljer

Start:
november 20, 2023
Slut:
december 13, 2023
Begivenhed Kategori: