Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stem på Årets Flotteste Julevindue og mest stemningsfulde butik

november 23, 2022 - december 9, 2022

Gratis

Handelsforeningen for Kongens Lyngby inviterer igen i år alle til at kåre årets flotteste julevindue i midtbyen. I år kan man, som noget nyt også stemme på den butik, der har den bedste julestemning. Stem nedenfor og vind et gavekort på 500 kr. til Magasin og Lyngby Storcenter.

Med til ægte julestemning hører at gå rundt i byens gader og se på de mange flot pyntede julevinduer lige fra de traditionelle med nisser og elektriske tog til de stilrene og måske oven i købet bæredygtige.

Handelsforeningen for Kongens Lyngby inviterer igen i år borgere, besøgende og kunder til at kåre ”Årets Flotteste Julevindue”. Så tag en tur rundt i midtbyen i Kongens Lyngby og se på de mange julevinduer og find frem til din favorit.

ÅRETS BUTIK MED MEST JULESTEMNING 

Med til julen hører også julestemning. Som noget nyt kan man i år derfor også stemme på den butik, café eller det spisested, som man mener har den bedste julestemning i byen.

SIDSTE ÅRS VINDER

Sidste år blev vinderen blev Magasin med deres flotte julevindue. Men hvem skal vinde i år?

Klik på nedenstående link (først aktivt fra 23. nov.) og skriv hvilken butik, du synes, der fortjener titlen her i 2022 og skriv en kommentar om, hvorfor du har valgt lige netop det vindue – og gør det samme i forhold til det sted i byen, som du mener har mest julestemning.

Konkurrencen løber frem til den 9. dec. Der trækkes lod mellem alle besvarelserne til to gavekort på 500 kr. til henholdsvis Magasin og Lyngby Storcenter. Vinderne får direkte besked og offentliggøres den 14. dec. sammen med ”Årets Flotteste Julevindue ” samt ”Årets sted med mest julestemning” 2022.

Der kan stemmes her på siden fra 23. nov.

Find linket til besvarelsen >>>HER

 

Detaljer

Start:
november 23, 2022
Slut:
december 9, 2022
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: