I november og december kan du opleve kunst og kulinariske oplevelser på Sophienholm, når de holder arrangementet ‘Kokken og Kunsten’ over to hverdagsaftner.
Her vil du kunne opleve en omvisning i den aktuelle udstilling, hvor kunsthistorikere Nette Børkdal og Dina Rawat udfolder historierne bag værkerne og kunstnerne.
Efter omvisningen går turen videre til Sophienholms hyggelige Café, hvor kokken har sammensat en særlig menu til at pirre smagssansen.
Der er mulighed for at vælge omvisningsstart kl. 17 eller 18.15, og billetter koster 350 kr. for udstilling og mad.
Gør hverdagen til weekend på følgende datoer:
Forret: Rødbedegravad laks med rosenkål, æggeblomme og citrongelé
Hovedret: Confiteret andelår med brune kartofler, rødkål og andesauce
Start kl. 17 og middag ca. kl. 18.15 – Køb billet
Start kl. 18.15 og middag ca. kl. 19.30 – Køb billet