fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommer på Frilandsmuseet

1. Juli // 10:00 - 1. august // 17:00

Igennem hele sommeren sker der spændende ting på Frilandsmuseet for store og små. Herudover kan du se, hvilke aktiviteter der foregår og med link til at læse mere om arrangementet på Frilandsmuseets egen hjemmeside. God fornøjelse.

Liv i Landsbyen: 26.06 – 01.08

Der er Liv i den gamle landsby, hvor du kan opleve bønder, der går rundt i deres historiske dragter, og aktiviteter i herregårdskøkkenet, smedjen og Stenstruphuset. Du kan blandt andet være med til at karte uld, bage brød, hugge brænde, og derudover er der hver dag workshops med mulighed for at prøve kræfter med at lave plantetryk eller lys sammen med museets lysdypper og plantefarver.

Læs mere >>>HER

Fællesspisning: hver fredag i juli

Hver fredag i Juli kan du komme til fællesspisning på Frilandsmuseet i en af deres hyggelige gårde. Maden bliver tilberedt af kokke, der foruden en appetizer byder på en egnsbestemt hovedret, der knytter sig til den gård, hvor middagen finder sted. Under middagen vil du lære mere om gårdens historien og egnen, hvor gården stammer fra. Der vil efterfølgende være livemusik til at runde aftenen af.

Læs mere om fællespisningerne, og hvordan du køber billetter >>>HER

H. C. Andersens dage: 26.06-10.07

På Frilandsmuseet kan du indtil 10. juli opleve eventyr, historier og kendte karakterer fra H.C. Andersens mange eventyr, når der afholdes ‘H.C. Andersens dage med teater i museets fynske landsby.

Læs mere om H.C. Andersens dage >>>HER

Frøsnapperfestival: 13.07-01.08

Igen i år kan du og hele familien opleve ‘Frøsnapperfestival’, hvor du, i Frøsnapperbyen, kan møde alle de kendte karakterer fra Ole Lund Kirkegaards klassiske børnebøger, såsom Orla Frøsnapper, Lille Virgil, Gummi Tarzan og Smeden.

Man kan også bygge sit eget hus, male på plankeværk eller se teaterstykket ‘Otto er et næsehorn’.

Læs mere om Frøsnapperfestival, og hvad du kan opleve >>HER

Musik ved Møllen: 02.07-30.07

Hver fredag i juli kan du opleve fredagskoncerter på Frilandsmuseet – konceptet hedder ‘Musik ved Møllen’ og foregår på plænen ved møllen fra Fuglevad.

Kom og skyd weekenden i gang med musik og en kold øl/vin i flotte omgivelser.

Læs mere om fredagskoncerter på Frilandsmuseet >>>HER

Detaljer

Start:
1. Juli // 10:00
Slut:
1. august // 17:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Hjemmeside:
https://natmus.dk/museer-og-slotte/frilandsmuseet-det-gamle-danmark/det-sker/

Sted

Frilandsmuseet
Kongevejen 100
Kongens Lyngby, Danmark
+ Google Maps