Denne vinter kan Lyngbys borgere igen opleve ét af byens mest ikoniske spisesteder, når den legendariske Post-Pub genopstår for en stund i lokalerne på Lyngby Hovedgade.
Det er Orangeriet bagerst i den gamle Post-Pub, der lægger lokaler til arrangementerne som finder sted i november og december. I de allerede hyggelige lokaler er der skabt en tidslomme af en julestue, hvor der vil blive serveret højtbelagt smørrebrød og danske retter i løbet af julemånederne.
Bag initiativet står restauratørerne fra Cocks & Cows og Trattoria Luca, som begge ligger på matriklen. Her vil de genskabe stemningen fra det gamle spisested, som lå på adressen frem til 2019.
”Vi elsker dansk mad, og vi savner selv et sted i Lyngby, hvor man kan nyde det klassiske danske køkken”, siger restauratør Jonas Faber. ”Vi har også stadig mange gæster, der beretter om mange gode minder fra Post-Pub’en. Det er ud fra disse vi har fået lysten til at give borgerne i Lyngby en god gedigen juleoplevelse.”
Juleanretningerne findes både i en lettere udgave til frokost frem til kl. 16, som indeholder de klassiske elementer fra en dansk julefrokost samt en luksusudgave, som serveres helt frem til kl. 22, for dem som også ønsker de lune retter fra julebordet.
Begge anretninger serveres i selskabslokalet, der bærer navnet Orangeriet, der igennem hele perioden hylder Post-Pub’ens historie og ånd. Begge anretninger serveres ved forudbestilling på fredage og lørdage fra d. 9. november og helt frem til 23. december – og bestiller man bord inden 31. oktober, kvitterer restauratørerne med en omgang skarpe til hele selskabet. Haps!
Menuer og yderligere info kan findes på www.postpub.dk
Minimum 5 kuverter.
Fås kun fredag og lørdag, men vi tager også imod forespørgsler på andre dage.
Bordreservation sker ved henvendelse på email: julefrokost@postpub.dk eller til telefon: +45 69 69 6000