Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musical: Den evige ild

februar 25, 2022 - marts 15, 2022

DKK425

Den historiske musical Den Evige Ild var en kæmpe succes i 2019 og 2020 for begejstrede anmeldere og publikum, som elskede forestillingens saft og kraft med indædte magtkampe og forbudt kærlighed imellem smukke, seje kvinder og mænd. Store følelser, stærke sange og intenst drama fra allerførste taktslag!

Nu spiller succesen Den Evige Ild som turnéversion – kun få gange på Bellevue Teatret – med Morten Hemmingsen fra Badehotellet i hovedrollen og som gennemgående fortæller over for et hold af landets stærkeste skuespillere og sangere – Pernille Petersson, Tomas Ambt Kofod, Josefine Tvermoes, Linda Olofsson, Søren Bech-Madsen og Marie Louise Hansen. Flere af de medvirkende stod på scenen til urpremieren, hvor Den Evige Ild høstede anmeldelser fra øverste hylde.

Den Evige Ild er en del af Ken Folletts Kingsbridge-trilogi, der også tæller Jordens Søjler. I Den Evige Ild er plottet henlagt til Dronning Elizabeth 1’s England og dronningens strid om magten med Maria Stuart. Fejden kulminerede med henrettelsen af Maria Stuart – et historisk øjeblik der forvandlede historien og her er omsat til musical i stærkeste opstilling.

Musicaltrioen Høg · Aagaard · Svanekier var de første i verden til at bearbejde Ken Folletts Kingsbridge til teater. I 2016 spillede deres dramatisering af Jordens Søjler for 73.000 på Østre Gasværk Teater. I 2019 og 2020 spillede Den Evige Ild på Bellevue Teatret til fantastiske anmeldelser. Høg · Aagaard · Svanekier stod også bag de succesfulde Skammerens Datter-forestillinger.

>>> Læs mere og køb billetter her

Detaljer

Start:
februar 25, 2022
Slut:
marts 15, 2022
Pris:
DKK425
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Bellevue Teatret
Telefon:
38481630
E-mail:
adm@bellevueteatret.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Bellevue Teatret
Strandvejen 451
Klampenborg, 2930 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside